Με το μοναδικό μειονέκτημα να είναι η αποκλειστική διάθεση του NFC μοντέλου στην αγορά της Κίνας

Η παρουσία της Xiaomi στον χώρο τον wearables είναι αρκετά έντονη, χάρη στα οικονομικά Mi Band. Και όπως όλα δείχνουν, αυτό δε θα σταματήσει, με την εταιρεία να ανακοινώνει τη νέα σειρά Mi Band 6 που έρχεται εξοπλισμένη με αισθητήρες GPS και οξυγόνου αίματος.

Κατά την παρουσίαση, η Xiaomi έκανε σύγκριση οθόνης μεταξύ της νέας σειράς Mi Band 6 με τον προκάτοχό του, με τα νέα μοντέλα να φέρουν AMOLED οθόνη 1,56 ιντσών σε σύγκριση με την AMOLED 1,1 ιντσών. Επιπλέον έγινε μια ανανέωση στο μενού διεπαφής, με την οθόνη να παρέχει πλέον ακόμη περισσότερες πληροφορίες.

Το Mi Band 6 θα κυκλοφορήσει σε δύο διαφορετικές εκδοχές : μία έκδοση NFC για την αγορά της Κίνας και μία χωρίς NFC για τις υπόλοιπες αγορές. Η εταιρεία ανέφερε πως η διάρκεια της μπαταρίας θα είναι παραπλήσια με αυτή του προκατόχου, με το NFC μοντέλο να αντέχει 14 ημέρες με μία φόρτιση και το μοντέλο χωρίς NFC να αντέχει 20 μέρες.

Ο GPS αισθητήρας θα υπολογίζει αποστάσεις κατά το περπάτημα ή το τρέξιμο με ακρίβεια, ενώ επίσης η συσκευή θα έρχεται με 30 διαφορετικά προφίλ γυμναστικής και θα περιλαμβάνει μπόξινγκ, μπάντμιντον, κρίκετ, HIIT, street dance και Zumba - πέρα από α 6 κλασσικά προφίλ που περιέχονται.

Ο αισθητήρας οξυγόνου SPO2 είναι καλοδεχούμενη προσθήκη, παρά το γεγονός ότι πλέον βρίσκεται και σε άλλα οικονομικά bands, καθώς πρόσφατα είδαμε να προστίθεται και στο Honor Band 6. Επιπλέον, το Mi Band 6 παρέχει προηγμένη παρακολούθηση ύπνου καθώς υπολογίζει την ποιότητα αναπνοής ύπνου.

Τέλος, η τιμή στην Ευρώπη ανέρχεται στα 44,99€, ενώ στην Κίνα η βασική έκδοση κοστίζει περίπου $35 με την NFC έκδοση να αγγίζει τα $42.

  • Like 7
  • Thanks 2