Το Σεπτέμβριο του 2019 η Xiaomi έκανε μεγαλεπήβολα σχέδια για το φουτουριστικό smartphone Mi Mix Alpha. Σχέδια τα οποία τελικά δεν καρποφόρησαν αναγκάζοντας την κινεζική εταιρία να καθυστερήσει επ’ αόριστον την κυκλοφορία του τηλεφώνου.

Το Xiaomi Mi Mix Alpha πρόκειται για ένα καινοτόμο smartphone το οποίο ξεχωρίζει για την ιδιαίτερη οθόνη του η οποία καταλαμβάνει τόσο την εμπρόσθια όσο και την οπίσθια πλευρά του τηλεφώνου. Μία εντυπωσιακή εύκαμπτη οθόνη η οποία ουσιαστικά θα τύλιγε το σώμα του smartphone.

Η φουτουριστική αυτή συσκευή σχεδιαζόταν να κυκλοφορήσει το Δεκέμβρη που πέρασε, σε τιμή κοντά στα €2500 και με περιορισμένη διαθεσιμότητα. Οι νέες εξελίξεις θέλουν την Xiaomi να βάζει φρένο στο συγκεκριμένο project χωρίς παράλληλα να δίνει πληροφορίες για τη μελλοντική του ημερομηνία κυκλοφορίας.

Μόλις πριν λίγες εβδομάδες το Mi Mix Alpha έκανε την εμφάνισή του στο e-shop της Xiaomi χωρίς όμως δυνατότητα προπαραγγελίας. Κατά τη διάρκεια του event της ανακοίνωσης του τηλεφώνου, ο CEO της Xiaomi είχε αναφέρει πως υπάρχουν δυσκολίες αναφορικά με την κατασκευή της οθόνης, οπότε και το smartphone θα ήταν διαθέσιμο σε περιορισμένες ποσότητες. Ίσως τελικά, οι δυσκολίες αυτές να ήταν μεγαλύτερες με αποτέλεσμα να ανάγκασαν την κινεζική εταιρία να στρέψει την προσοχή της και να δώσει προτεραιότητα σε άλλα projects για το 2020.

GSMArena

  • Sad 2