Ο γνωστός για το πάθος του με το gaming στους υπολογιστές και τα παιχνίδια Warhammer και Total War/Warhammer, Henry Cavill, πρόκειται μελλοντικά να κάνει κάτι περισσότερο από το να ζωγραφίζει περίτεχνες φιγούρες: ο ίδιος επιβεβαίωσε πρόσφατα ότι πρόκειται να συμμετάσχει σε μία νέα τηλεοπτική σειρά Warhammer για το Amazon Prime.

Οι πρώτες αναφορές για το πρότζεκτ έκαναν την εμφάνιση τους για πρώτη φορά πριν από μερικά εικοσιτετράωρα και την Παρασκευή, ο ίδιος ο Henry Cavill επιβεβαίωσε τις πληροφορίες στον λογαριασμό του στο Instagram.

«Εδώ και 30 χρόνια ονειρευόμουν να δω ένα σύμπαν του Warhammer σε ζωντανή δράση» έγραψε. «Τώρα, μετά από 22 χρόνια εμπειρίας σε αυτόν τον χώρο, νιώθω επιτέλους ότι έχω το σύνολο των δεξιοτήτων και την εμπειρία για να καθοδηγήσω στη ζωή ένα κινηματογραφικό σύμπαν Warhammer». Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι «έχοντας ένα σπίτι όπως η Amazon, θα μας δώσει την ελευθερία να είμαστε πιστοί στην τεράστια έκταση του Warhammer».

Είναι ωστόσο νωρίς ακόμα για τη συγκεκριμένη δημιουργική προσπάθεια του Henry Cavill καθώς είπε ότι η παραγωγή βρίσκεται αυτή τη περίοδο σε αναζήτηση σκηνοθέτη, δημιουργού και σεναριογράφου, που βεβαίως είναι πολλοί σημαντικοί «ρόλοι» για μία παραγωγή. «Τα πρώτα μας βήματα τώρα είναι να βρούμε τον σκηνοθέτη/δημιουργό/συγγραφέα μας» είπε στην ανάρτηση του στο Instagram.

Για τους θαυμαστές του ηθοποιού, υπήρξαν καταιγιστικές εξελίξεις τους τελευταίους μήνες. Στις 24 Οκτωβρίου, διαβεβαίωσε τους θαυμαστές ότι «θα επιστρέψει ως Superman» και πέντε μέρες αργότερα έσκασε σαν βόμβα η είδηση ότι θα άφηνε τη σειρά «The Witcher» μετά τη 3η σεζόν για να αντικατασταθεί από τον Liam Hemsworth. Στις αρχές της εβδομάδας που μας πέρασε, έκανε γνωστό ότι τελικά δεν θα επιστρέψει ως Superman λόγω της νέας κατεύθυνσης που θα πάρουν οι κινηματογραφικές και τηλεοπτικές παραγωγές της DC υπό τους James Gunn και Peter Safran.

«Σε όλους εσάς τους θαυμαστές του Warhammer, υπόσχομαι να σεβόμαστε την IP που αγαπάμε» είπε ο Henry Cavill. «Υπόσχομαι να φέρουμε (στην οθόνη) κάτι οικείο. Και θα επιχειρήσω να σας φέρω κάτι φανταστικό, το οποίο είναι, μέχρι στιγμής, άγνωστο».

  • Like 6
  • Thanks 7