Η διαχρονική ρήση "Ο πόλεμος δεν αλλάζει ποτέ" ισχύει στον κόσμο του Fallout, κάτι που επαναλαμβάνεται στο πρόσφατo teaser trailer της Amazon για τη live-action μεταφορά της δημοφιλούς σειράς παιχνιδιών.

Το trailer ξεκινά με μια οικεία σκηνή: ένας κάτοικος του θησαυροφυλακίου επιχειρεί να βγει από την ασφάλεια του υπόγειου καταφυγίου του, στην επικίνδυνη μετα-αποκαλυπτική ερημιά που τον περιμένει.

Πρωταγωνίστριά της σειράς είναι η Lucy, την οποία ενσαρκώνει η Ella Purnell, γνωστή από το Yellowjackets. Το σύντομο trailer προσφέρει μια ματιά στο ταξίδι της Lucy, το οποίο είναι γεμάτο με εμβληματικές στιγμές από τη σειρά παιχνιδιών. Από αλλόκοτα μεταλλαγμένα πλάσματα και αυτοσχέδιες πόλεις μέχρι την τρομερή Αδελφότητα του Ατσαλιού και τις εξεγέρσεις των θησαυροφυλακίων, η περιπέτεια της Lucy είναι γεμάτη κινδύνους. Βρίσκεται ακόμη και εν μέσω πυροβολισμών τύπου Άγριας Δύσης και συναντά έναν πιστό σκύλο σύντροφο που παρά τη φιλική του συμπεριφορά, είναι ένας τρομερός μαχητής. Το trailer συνοδεύεται από την κλασσική μελωδία του "I Don't Want To See Tomorrow" του Nat King Cole.

Η αφήγηση εκτυλίσσεται δύο αιώνες μετά από ένα κατακλυσμιαίο πυρηνικό γεγονός, με το trailer να κορυφώνεται με την απεικόνιση της ίδιας της έκρηξης που άλλαξε αμετάκλητα τον κόσμο. Το καστ του συνόλου περιλαμβάνει τον Walton Goggins ως ghoul, τον Aaron Moten ως Maximus και άλλους αναγνωρίσιμους ηθοποιούς, όπως ο Kyle MacLachlan από το Twin Peaks και ο Zach Cherry από το Severance. Η σειρά προϊδεάζει επίσης για τον σημαντικό ρόλο του προαναφερθέντος σκύλου μέσα από αφίσες χαρακτήρων.

Οι δημιουργοί της σειράς είναι οι εκτελεστικοί παραγωγοί Jonathan Nolan και Lisa Joy, γνωστοί για τη δουλειά τους στο Westworld, μαζί με τον Todd Howard της Bethesda. Το project ανακοινώθηκε αρχικά το 2020, αλλά μόλις την επόμενη χρονιά η Amazon άρχισε να δημιουργεί προσδοκίες με μικρά teasers. Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, παρουσιάστηκαν οι πρώτες επίσημες εικόνες από τη σειρά.

Η σειρά θα είναι διαθέσιμη για streaming στο Prime Video από τις 12 Απριλίου, σηματοδοτώντας την πρώτη σημαντική προσθήκη στην αφήγηση του Fallout μετά την κυκλοφορία του online παιχνιδιού Fallout 76 το 2018 (ή το Fallout 4 του 2015, αν μετράτε μόνο τα παιχνίδια single-player). Εν τω μεταξύ, η Bethesda έχει εξερευνήσει άλλα πεδία, συμπεριλαμβανομένης της ανάπτυξης του φιλόδοξου έπους επιστημονικής φαντασίας, Starfield.

  • Like 12