Αν και είναι εύκολη η ανάρτηση δεκάδων φωτογραφιών από τις περιπέτειες σας το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Facebook, δεν είναι πολλοί οι χρήστες που θα σπαταλήσουν χρόνο για να τις δουν όλες, μία προς μία. Το Facebook από ότι φαίνεται ωστόσο, βρήκε την λύση.

Πρόσφατα ανακοίνωσε ένα νέο χαρακτηριστικό με την ονομασία Facebook Slideshow, το οποίο μετατρέπει τις φωτογραφίες και τα βίντεο σας σε μικρά βιντεοκλίπ που είναι ευκολότερο για τους φίλους σας να τα δουν. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε για να δημιουργηθεί ένα, είναι να αναρτήσετε πέντε ή περισσότερες φωτογραφίες και βίντεο μέσα σε 24 ώρες, και το Facebook θα δημιουργήσει αυτόματα το αρχικό κλιπ. Στην συνέχεια, ο χρήστης μπορεί να αφαιρέσει ή να προσθέσει φωτογραφίες και βίντεο καθώς και να επιλέξει το “θέμα” που επιθυμεί (theme), με τα transitions που επιθυμεί κ.λπ. Στην διάθεση του υπάρχουν οι επιλογές Nostalgic, Playful, Night Out, Birthday, Epic, Thankful, Tropical, Bollywood και Amped.

 

Αν και το Slideshow έκανε το ντεμπούτο του στο Moments app του Facebook τον περασμένο Αύγουστο, τώρα θα βρίσκεται στην βασική εφαρμογή. Αν βεβαίως χρησιμοποιείτε iPhone. Το Facebook θα διαθέσει αρχικά το χαρακτηριστικό Slideshow στους χρήστες του iOS αυτή την εβδομάδα. Μελλοντικά, το χαρακτηριστικό θα διατεθεί και για Android, αλλά δεν υπάρχει συγκεκριμένη ημερομηνία διάθεσης για την ώρα.

 

 

Link.png Site: Engadget