Ένα διαφορετικό τρόπο ανέπαφων πληρωμών μέσω της android συσκευής τους δίνει η Eurobank στους πελάτες της, υποστηρίζοντας από σήμερα το Google Pay.

Έτσι μετά τη δική της εφαρμογή η οποία δίνει την ίδια δυνατότητα εδώ και χρόνια, η Eurobank γίνεται η δεύτερη συστημική τράπεζα που υποστηρίζει το ψηφιακό πορτοφόλι της Google, το οποίο έχει κάποια επιπλέον οφέλη. Σε αυτά εντάσσεται η χρήση της εφαρμογής Google Pay στην οποία ο χρήστης μπορεί να εισάγει διάφορες συμβατές πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες, δίνοντας τη δυνατότητα εύκολης εναλλαγής ενώ και η ίδια η λειτουργία ανέπαφης πληρωμης σε POS γίνεται πιο γρήγορα. Στην ίδια εφαρμογή ο χρήστης μπορεί να αποθηκεύσει μια σειρά από κάρτες αφοσίωσης (loyalty cards) αλλά και δωροκάρτες, με τον αριθμό των συνεργαζόμενων εταιρειών να αυξάνεται τους τελευταίους μήνες.

Ακόμα υποστηρίζεται η πληρωμή μέσω συμβατών έξυπνων ρολογιών που στηρίζονται στην πλατφόρμα Wear OS όπως το Galaxy Watch4 της Samsung. Για τη δήλωση της Eurobank κάρτας τους στο Google Pay, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να κατεβάσουν την τελευταία έκδοση της εφαρμογής μέσα από το Play Store, είτε να ακολουθήσουν τη σχετική διαδικασία μέσα από την εφαρμογή Google Pay. Περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της τράπεζας.

376851878_googlepay.jpg.1a946308180b7ab6376ac57ab96f4f07.jpg

  • Like 5