Η Revolut, η ψηφιακή τράπεζα με περισσότερους από 40 εκατομμύρια πελάτες παγκοσμίως, ανακοίνωσε την κυκλοφορία της υπηρεσίας eSIM για τους Έλληνες χρήστες.

Η νέα προσφορά στοχεύει στην παροχή προσιτών προγραμμάτων δεδομένων περιαγωγής σε πάνω από 100 χώρες, χωρίς τον κίνδυνο απροσδόκητων χρεώσεων, με την όλη διαδικασία να γίνεται μέσα από την εφαρμογή της Revolut και με όσα smartphones υποστηρίζουν τη λειτουργία e-sim. Παρόμοιες εφαρμογές που υπάρχουν εδώ και καιρό στα Play Store και App Store είναι το Nomad και το Airalo. 

Η eSIM της Revolut επιτρέπει στους πελάτες να προσθέτουν δεδομένα κινητής τηλεφωνίας από την εφαρμογή, ανεξάρτητα από την τοποθεσία τους, χωρίς να απαιτείται η αγορά και εγκατάσταση φυσικής SIM. Οι χρήστες μπορούν να εγκαταστήσουν την eSIM ψηφιακά και να τη διαχειρίζονται μέσω της εφαρμογής Revolut, προσαρμόζοντας τις υπηρεσίες δεδομένων στις ανάγκες τους.

image.jpeg.923cfa556bc2c6b85dd09e4a163d866b.jpeg

Όσοι είναι συνδρομητές του προγράμματος Revolut Ultra θα έχουν πρόσβαση σε 3GB δεδομένων ανά μήνα για παγκόσμια χρήση. Επιπλέον, όλοι οι Έλληνες πελάτες της Revolut -που σύμφωνα με την τελευταία ανακοίνωση ξεπερνάνε το 1 εκατομμύριο- μπορούν να επωφεληθούν από μια προσφορά γνωριμίας που περιλαμβάνει 100MB δωρεάν, εφόσον εγκαταστήσουν την eSIM έως την 1η Μαΐου 2024.

Η eSIM λειτουργεί παράλληλα με τη φυσική SIM, επιτρέποντας στους χρήστες να εναλλάσσονται μεταξύ δικτύων ανάλογα με τις ανάγκες τους. Όπως διευκρινίζεται, ακόμη και σε χώρες όπου ο πελάτης δεν διαθέτει πρόσβαση σε δεδομένα μέσω του παρόχου του, η eSIM της Revolut εξασφαλίζει συνεχή πρόσβαση στην εφαρμογή και τις λειτουργίες της.

Η κυκλοφορία της eSIM έρχεται να συμπληρώσει τη σειρά ταξιδιωτικών προϊόντων που προσφέρει η Revolut, όπως η μετατροπή συναλλάγματος, οι κρατήσεις διαμονής μέσω του Stays, οι ξεναγήσεις και επισκέψεις σε αξιοθέατα μέσω των Δραστηριοτήτων, η πρόσβαση σε lounges αεροδρομίων και η παγκόσμια ταξιδιωτική ασφάλιση για τους συνδρομητές των προγραμμάτων Premium, Metal και Ultra.

  • Like 11
  • Haha 1