Το νέο γραφικό περιβάλλον των Windows 8 έρχεται να συνοδεύσει το κλασσικό desktop που γνωρίζαμε, σε μια νέα πραγματικότητα για το δημοφιλές λειτουργικό της Microsoft. Χιλιάδες εφαρμογές και παιχνίδια αναμένεται να εμφανιστούν το αμέσως επόμενο διάστημα και ως γνωστόν όπου γάμος και χαρά, το Insomnia πρώτο.

Από σήμερα η επίσημη εφαρμογή του Insomnia.gr για το νέο περιβάλλον των Windows 8 είναι διαθέσιμη στο Windows Store, έρχοντας να συμπληρώσει την παρουσία αντίστοιχων εφαρμογών του Insomnia για iPhone, iPad, Android και από τη Πέμπτη (18/10) του Windows Phone.

 

Στην πρώτη έκδοση μπορείτε να βρείτε όλες τις ειδήσεις της κεντρικής σελίδας του Insomnia, μαζί με τα σχόλια της τεράστιας κοινότητάς μας καθώς και τις βιντεοπαρουσιάσεις από όλα τα gadgets που πέφτουν στα χέρια μας. Η τρίτη ενότητα της εφαρμογής περιέχει όλες τις αγγελίες του site μαζί με τις υποκατηγορίες τους.

 

screenshot1012201201431.jpg

 

Ως εγγενής εφαρμογή του μοντέρνου περιβάλλοντος των Windows 8, η εφαρμογή του Insomnia διάθετει χαρακτηριστικά όπως live tile, δυνατότητα διαμοιρασμού μιας είδησης η μιας αγγελίας στο fb/twitter ή μέσω email. Μέσω του Devices είναι δυνατή η ασύρματη μετάδοση των βιντεοπαρουσιάσεων σε άλλες συμβατές συσκευές. Στα περισσότερα μέρη της εφαρμογής μπορείτε να εκτελέσετε την λειτουργία Semantic Zoom για πιο γρήγορη πρόσβαση στις διάφορες ενότητες του app ή ακόμα και των αγγελιών.

 

Όπως πάντα περιμένουμε το feedback σας για τυχόν προβλήματα αλλά και προτάσεις για τις επόμενες εκδόσεις. Για την εγκατάσταση της εφαρμογής, οι χρήστες των Windows 8 μπορούν να πραγματοποιήσουν μια γρήγορη αναζήτηση στο Windows Store με τον όρο insomnia.gr.

 

screenshot1012201201404.jpg

 

 

 

Προσοχή: Σε περίπτωση που δεν εμφανίζεται η εφαρμογή κατά την αναζήτηση, βεβαιωθείτε ότι η περιοχή (Location) από τη ρύθμιση Region στο πίνακα ελέγχου (control panel) των Windows, έχει δηλωμένη ως χώρα μία εκ των Ελλάδα/Κύπρο.

 

Link.png Site: Εφαρμογή Insomnia.gr για Windows 8