Ύστερα από αρκετή ώρα downtime (κλασσικά), το νέο Insomnia είναι και πάλι online με μια αρκετά σημαντική αναβάθμιση. Ύστερα από αρκετό καιρό, ο τρόπος δημοσίευσης των ειδήσεων αλλάζει, αποσπάται μερικώς από το forum και πλέον στηρίζεται σε CMS για αρκετά καλύτερη διαχείριση των ειδήσεων και παρουσίαση τους. Φυσικά παραμένει η δυνατότητα ανάγνωσης και σχολιασμού της είδησης μέσα από το forum με τα σχόλια να συγχρονίζονται σε πραγματικό χρόνο.

 

Σημαντικές αλλαγές φέρνει και το νέο forum, αρκετές από τις οποίες μας είχατε ζητήσει στο σχετικό θέμα. Επειδή όσο πλοηγήστε στο νέο site θα βρίσκετε συνέχεια νέα χαρακτηριστικά, επιλέξαμε τα σημαντικότερα και τα οποία θα σας παρουσιάσουμε στη συνέχεια πιο αναλυτικά.

Μερικά ακόμα νέα χαρακτηριστικά

 

- Ακόμα καλύτερη αναζήτηση (από αύριο) με περισσότερα και πιο εύκολα στη διαχείριση φίλτρα των αποτελεσμάτων, χωρίς pull down μενού

- Οι σελίδες «Το Προφίλ μου» και «Οι ρυθμίσεις μου» συγχωνεύονται σε μία σελίδα πλέον

- Πιο καθαρός πίνακας ελέγχου του χρήστη

- Δυνατότητα απενεργοποίηση υπογραφής συγκεκριμένου χρήστη

- Εκατοντάδες μικρές αλλαγές στο περιβάλλον

- Απενεργοποίηση του συστήματος αξιολόγησης θεμάτων με αστεράκια

- Πιο εύκολη μετάβαση στο πρώτο μη αναγνωσμένο μήνυμα ενός θέματος

 

- Νέο σύστημα ανεβάσματος φωτογραφιών για τις αγγελίες σας και το forum

 

Αν είναι κάτι που μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε είναι η παρουσία bugs για τα οποία θέλουμε για μια ακόμη φορά τη βοήθεια σας για να τα εξολοθρεύσουμε. Για το σκοπό αυτό έχει δημιουργηθεί ειδικό θέμα στην κατηγορία bugs στην οποία μπορείτε να γράψετε ότι περίεργο συναντήσετε.

 

Ο ανανεωμένος Insomniac κάνει ποδαρικό φέρνοντας αύριο ένα εντυπωσιακό Huawei MediaPad Tablet που θα κερδίσει ένας τυχερός χρήστης του site. Καλωσορίσατε λοιπόν στο νέο Insomnia και μείνετε συντονισμένοι για ένα πολύ δυνατό 2012 με πολλές εκπλήξεις.