Έχοντας επιστρέψει από το Λας Βέγκας και το συνέδριο re:Invent, ο Δημήτρης μας αναφέρει τις σημαντικότερες ειδήσεις που αφορούν το cloud και τα amazon web services, ειδήσεις που έχουν και ελληνικό ενδιαφέρον μετά τις εξελίξεις των τελευταίων μηνών.

Συενχίζουμε με μια αναφορά στο νέο wearable της Huawei το οποίο αναμένεται πολύ σύντομα στην ελληνική αγορά. Το Watch D ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα wearables της εταιρείας αλλά και της αγοράς αφού είναι και πιεσόμετρο για παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης. Επόμενο θέμα είναι η κατάσταση που επικρατεί στους επεξεργαστές και τα εργοστάσια που κατασκευάζουν TSMC, Samsung και Intel εκτός Κίνας σε μια προσπάθεια οι κορυφαίες εταιρείες του χώρου να απεξαρτητοποιηθούν από την Κίνα εξαιτίας διαφόρων προβλημάτων.

Ολοκληρώνουμε με μια συζήτηση για τα τελευταία trailers που κυκλοφόρησαν και ειδικότερα αυτό του Indiana Jones: Dial of Desitny, με το γνωστό αρχαιολόγο να επιστρέφει στον εικονικό ρόλο το ερχόμενο καλοκαίρι.

Αναλυτικά τα θέματα συζήτησης:

00:00 - Εισαγωγή
02:06 - Σχόλια
16:45 - aws re:Invent
25:56 - Huawei
29:20 - Viva
29:42 - Whatsapp
31:04 - CPU
32:40 - Elon Musk
37:05 - Indiana Jones
45:36 - Transformers
49:06 - Guardians of the Galaxy

Το podcast "3 στον Αέρα" είναι διαθέσιμο σε πολλές υπηρεσίες όπως το Anchor, Apple Podcasts, Google Podcasts, στο Spotify και στο YouTube με βίντεο!

  • Like 2