Η ελληνική αγορά έχει ήδη αρκετές υπηρεσίες delivery, και όπως όλα δείχνουν, αυτές γίνονται ακόμη περισσότερες.

Αυτό είναι και το κεντρικό θέμα συζήτησης στο σημερινό podcast των "3 στον αέρα", όπου αναφερόμαστε στην είσοδο νέων παικτών αλλά και σε πολύ σημαντικές κινήσεις που γίνονται από τους «μεγάλους» της κατηγορίας.

Σε άλλα θέματα, ο Οκτώβριος έχει ξεχωριστό ενδιαφέρον σε ότι αφορά την κατασκευή νέων data centers στην Ελλάδα. Την αρχή έκανε πριν λίγες ημέρες η Lamda Hellix με τη θεμελίωση του 3ου της data center, σε μια επένδυση αρκετών εκατομμυρίων ευρώ, ενώ μέσα στο μήνα περιμένουμε να μάθουμε αναλυτικά τα σχέδια της Microsoft, ένα χρόνο μετά τις αρχικές εξαγγελίες.

Την περασμένη εβδομάδα συμπληρθώθηκαν 10 χρόνια από το θάνατο του συνιδρυτή της Apple, Steve Jobs, και με την ευκαιρία συζητάμε για το πως άλλαξε η εταιρεία τα τελευταία χρόνια, καθώς και τις αλλαγές που έχει φέρει σε πολλαπλές κατηγορίες.

Την επόμενη εβδομάδα, φιλοξενούμενος της εκπομπής θα είναι ο Κωστής Σταυρόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της iSquare, του επίσημου διανομέα προιόντων της Apple στη χώρα μας. Μπορείτε να αφήσετε τις δικές σας ερωτήσεις σε αυτό το άρθρο, στα σχόλια της εκπομπής στο YouTube ή μέσω email στη διεύθυνση [email protected]

Αναλυτικά τα θέματα συζήτησης:

00:00 - Μπλα μπλα
01:32 - Ερωτήσεις για συνέντευξη Apple
03:38 - Σχόλια
12:24 - Lamda Helix και Microsoft Datacenters
20:48 - Υπηρεσίες delivery super market
27:03 - Facebook
29:13 - Twitch hack
31:21 - 10 χρόνια Steve Jobs
33:20 - Apple
49:15 - Superman
50:20 - Movies

Το podcast "3 στον Αέρα" είναι διαθέσιμο σε πολλές υπηρεσίες όπως το Anchor, Apple Podcasts, Google Podcasts, στο Spotify και στο YouTube με βίντεο!

Ενημέρωση 13/10 - Λόγω της νέας παρουσίασης της Apple που ανακοινώθηκε για αυτή τη Δευτέρα, αναβάλλουμε τη συνέντευξή μας με τον κ. Σταυρόπουλο για τις αρχές Νοεμβρίου. Φυσικά όλες οι ερωτήσεις που έχουν δημοσιευθεί στο θέμα και στο YouTube, θα υποβληθούν κανονικά.