Σημαντικό πρόβλημα αντιμετωπίζει η υπηρεσία του Skype, με την πρόσβαση να είναι περιορισμένη σε παγκόσμιο επίπεδο σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές.

Σύμφωνα με την εταιρεία, το πρόβλημα εντοπίζεται είτε κατά την αδυναμία σύνδεσης στην υπηρεσία είτε με το να εμφανίζονται οι επαφές του χρήστη σαν μην έχουν συνδεθεί στο Skype αν και είναι κανονικά online, κάτι που δεν επιτρέπει την πραγματοποίηση κλήσεων.

 

Άλλα προβλήματα που παρατηρούνται είναι η αδυναμία παράδοσης μηνυμάτων, αλλαγής ρυθμίσεων ή αγοράς Skype Credit. Αν και το Skype αναφέρει ότι η πρόσβαση στην υπηρεσία μέσω web είναι εφικτή, εντούτοις τουλάχιστον από την Ελλάδα, η διεύθυνση web.skype.com είναι ανενεργή.

 

Οι τεχνικοί της εταιρείας έχουν αναλάβει δουλειά με στόχο την επίλυση του προβλήματος το συντομότερο δυνατό. Για την πορεία της επιδιόρθωσης, θα υπάρξει ενημέρωση και στο άρθρο, στο λογαριασμό Skype Support στο Twitter αλλά και στον παρακάτω σύνδεσμο.

 

Link.png Site: Skype

 

Ενημέρωση 18:30: Η Microsoft ενημερώνει ότι έχει εντοπίσει το πρόβλημα, αποκαθιστώντας τη βλάβη και όλες τις λειτουργίες του Skype σταδιακά.