Το Skype δεν επιβεβαίωσε επίσημα τις φήμες σχετικά με την νέα υπηρεσία video messaging που λέγεται ότι θα συνοδεύσει την πλατφόρμα του, εντούτοις όμως κάτι τέτοιο συνέβη με έμμεσο τρόπο, όταν ενημέρωσε τους όρους χρήσης του.

Η νέα υπηρεσία video messaging είχε αρχικά αναφερθεί τον Σεπτέμβριο ως ένα χαρακτηριστικό που θα επιτρέπει στους χρήστες να στέλνουν μικρά σε διάρκεια μηνύματα, που έχουν προηγουμένως εγγράψει, σε άλλους χρήστες Skype. Την περασμένη Τετάρτη ήρθε και η επιβεβαίωση ότι το feature θα είναι σύντομα διαθέσιμο με την ανανέωση των όρων χρήσης οι οποίοι αναφέρουν ότι η νέα υπηρεσία θα διατίθεται μόνο στους Premium χρήστες. Σύμφωνα με τους όρους, όταν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία των χρηστών μπορείτε να λάβετε και να στείλετε απεριόριστο αριθμό μηνυμάτων video, ενώ για όσα θα λαμβάνετε δεν θα υπάρχει "ημερομηνία λήξης".

 

Για τους μη premium χρήστες, δίνεται μεν η δυνατότητα χρήσης της υπηρεσίας, αλλά με κάποιο όριο, το οποίο δεν έχει ακόμη διασαφηνιστεί. Ωστόσο μηνύματα ανάμεσα σε χρήστες που δεν ειναι premium θα λήγουν έπειτα από 90 ημέρες εκτός και αν προέρχονται από χρήστη premium. Αν και το Skype κλήθηκε πολλές φορές να σχολιάσει τα δημοσιεύματα, μέχρι τώρα δεν έχει συμβεί κάτι τέτοιο.

 

Link.png Site: ITworld