Τη δυνατότητα σύνδεσης του λογαριασμού με το Facebook και το Google φαίνεται να έχει ενσωματώσει το Twitter στις επιλογές των μελών του. Συγκεκριμένα μπορεί κανείς να συνδεθεί με τον Google λογαριασμό του για να μεταφέρει όλες του τις επαφές στο Twitter και να αξιοποιήσει τη δυνατότητα σύνδεσης με το Facebook για την απευθείας δημοσίευση των tweet του στο προφίλ που διατηρεί στο κοινωνικό δίκτυο.

 

screen-shot-2011-12-03-at-1-12-07-am.png?w=640

 

Η δυνατότητα σύνδεσης με το Facebook φαίνεται να είναι διαθέσιμη για τους περισσότερους χρήστες και μπορεί να ενεργοποιηθεί από τις ρυθμίσεις λογαριασμού και στη συνέχεια με κλικ στις στη φωτογραφία του λογαριασμού σας, όπου και θα εμφανιστεί η συγκεκριμένη επιλογή. Σε όσους έχει ενεργοποιηθεί ο συγχρονισμός των επαφών με αυτές του Google, θα λάβουν ένα σχετικό μήνυμα κατά τη σύνδεσή τους στη δημοφιλή υπηρεσία microblogging.

 

Η κίνηση του Twitter μπορεί να σημειωθεί ως αρκετά αιφνιδιαστική, καθώς δεν υπάρχει κάποια αντίστοιχη από τις άλλες υπηρεσίες κοινωνικής δικτύωσης που να ενοποιεί και τις τρεις μαζί. Το αντίθετο μάλιστα, πριν λίγους μήνες είδαμε τη Google να προσπαθεί με κάθε τρόπο να εμποδίσει το Facebook να συνδεθεί με αυτή για το συγχρονισμό των επαφών.

 

screen-shot-2011-12-03-at-1-06-05-am.png?w=640

 

Link.png Site: techcrunch.com