Και είναι ήδη διαθέσιμη σε Καναδά και Αυστραλία με κόστος κάτω των 5 δολαρίων

Το Twitter ανακοίνωσε επίσημα το Twitter Blue, τη συνδρομητική υπηρεσία που προσφέρει επιπλέον λειτουργίες όπως αναίρεση και αποθήκευση tweet, λειτουργία ανάγνωσης, επιλογές χρώματος και άλλα.

Η εταιρεία περιγράφει τη συνδρομή ως ένα μέσο να προσφέρει πρόσβαση σε "αποκλειστικές λειτουργίες και προνόμια που προσφέρουν μια καλύτερη εμπειρία". Συγκεκριμένα, το Twitter Blue για την ώρα προσφέρει:

  • Φάκελο Bookmarks: Έναν τρόπο να διαχειρίζεστε αποθηκευμένα tweets.
  • Αναίρεση tweet: Ικανότητα για προβολή και αναθεώρηση ενός tweet πριν την δημοσίευσή του. Ο χρήστης μπορεί να θέσει μετρητή έως και 30 δευτερόλεπτα πριν πατήσει "αναίρεση".
  • Λειτουργία ανάγνωσης: Μια "ομορφότερη" εμπειρία ανάγνωσης μεγάλων συζητήσεων, μετατρέποντας πολλαπλά tweet σε ένα ευανάγνωστο κείμενο για πιο άνετη προβολή.
  • Οπτική προσαρμογή: Ικανότητα για επιλογή εικονιδίου εφαρμογής στην αρχική οθόνη και επιλογή χρωματικών θεμάτων.
  • Αφιερωμένη υποστήριξη πελατών: Πρόσβαση σε υποστήριξη αποκλειστικά για συνδρομητές

Πέρα από τα προτερήματα, ανακοινώθηκε πως θα δοθεί σημασία στο feedback και θα βελτιώσουν τις προσφερόμενες λειτουργίες με την πάροδο του χρόνου. Επίσης υπάρχει ένα νέος λογαριασμός, TwitterBlue ο οποίος είναι αφιερωμένος για ενημέρωση λειτουργιών και διαμοιρασμό feedback.

Η συνδρομή για την ώρα είναι διαθέσιμη σε Καναδά και Αυστραλία, με κόστος $3.49 και $4.49 αντίστοιχα. Τέλος, η εταιρεία ανακοίνωσε πως η αρχική του διάθεση θα τους βοηθήσει να κατανοήσουν τι θα κάνει την εμπειρία στο Twitter καλύτερη και πιο εξατομικευμένη, προτού διατεθεί και σε άλλες χώρες.