Η Microsoft επανέρχεται με μια ακόμα δελεαστική πρόταση για τους χρήστες της Apple προκειμένου να προτιμήσουν δικές της συσκευές. Αυτή τη φορά αφορά το Surface Pro 3, "το tablet που θα αντικαταστήσει το laptop σας", σύμφωνα με την εταιρεία.

Η Microsoft προσφέρει έως 650 δολάρια σε κάθε ιδιοκτήτη MacBook Air για αγορά του Surface Pro 3, τη περίοδο μεταξύ 20 Ιουνίου και 31 Ιουλίου (έως $650, ανάλογα το μοντέλο και την κατάσταση του MacBook Air). Προκειμένου να γίνει δεκτή η ανταλλαγή θα πρέπει το MacBook Air να είναι σε λειτουργική κατάσταση και η όλη διαδικασία να πραγματοποιηθεί στα καταστήματα της Microsoft σε Αμερική και Καναδά.

 

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως η Microsoft στοχεύει σε ανταλλαγή του MacBook Air, μιας και έχει πεισθεί πως το τελευταίο της μοντέλο μπορεί να αντικαταστήσει ένα laptop, θέτοντάς το ξεκάθαρα σαν αντίπαλο του MacBook Air της Apple. Ο Panos Panay, chief του Surface, κατά τη διάρκεια του press event για το Surface Pro 3 σύγκρινε το laptop με το MacBook Air σε θέματα βάρους και λεπτότητας.

 

Η τελευταία πρόταση της Microsoft είναι παρόμοια με αυτή που έθεσε πριν λίγο καιρό, η οποία αφορούσε ανταλλαγή του PS3 και 100 δολάρια για αγορά του Xbox One.

 

Link.png Site: TheVerge