Θυμάστε εκείνα τα customized από τη Microsoft, Samsung Galaxy S8 και S8+; Από ότι φαίνεται έχουμε επανάληψη της συγκεκριμένης ενέργειας από τις Microsoft και Samsung.

Η Microsoft ξεκίνησε να πουλάει τα Galaxy S9 και Galaxy S9+ έναντι $720 και $840 αντίστοιχα στο online store της. Από άποψη-hardware, οι δύο συσκευές δεν διαφέρουν από κάθε άλλο Samsung Galaxy S9 ή S9+. Η διαφορά εντοπίζεται στο λογισμικό, όπου στις εκδόσεις της Microsoft, και μετά το setup, Excel, Skype, Cortana, OneNote, PowerPoint, Word και Microsoft Launcher.

Οι εφαρμογές δεν βρίσκονται προ-εγκατεστημένες πάντως –κατά αυτό τον τρόπο εξασφαλίζεται ότι οι εκδόσεις είναι οι πλέον σύγχρονες και ασφαλείς που υπάρχουν στο Google Play.

“To customization της Microsoft εφαρμόζεται στα Samsung Galaxy S9 και S9+ Microsoft Edition μόλις οι συσκευές γίνουν unboxed και συνδεθούν σε WiFi” είπε εκπρόσωπος της Microsoft στο Trusted News. Οι προ-παραγγελίες για τις συσκευές έχουν “ανοίξει” και οι παραδόσεις θα ξεκινήσουν από 16 Μαρτίου, με τη Microsoft να επισημαίνει ότι οι ποσότητες είναι περιορισμένες.

RE1TmkW.jpg.4ef668d956bb80ee70df20432c6c4bb1.jpg

Engadget