Η Microsoft ανακοίνωσε σήμερα την τιμολόγηση της νέας σουίτας γραφείου Office 2013 αλλά και της συνδρομητικής υπηρεσίας στο Cloud Office 365, προωθώντας ιδιαίτερα το τελευταίο συνδρομητικό μοντέλο τιμολόγησης, δίνοντας περισσότερες δυνατότητες και λειτουργίες στους χρήστες του.

Όσον αφορά το Office 365 θα κοστολογείται στα $99 δολάρια το χρόνο ($8.33) το μήνα με την άδεια να περιλαμβάνει δικαίωμα χρήσης μέχρι 5 χρηστών Windows ή Mac. Η συνδρομή περιλαμβάνει όλες τις παραδοσιακές εφαρμογές του Office, συμπεριλαμβανομένου του Outlook οι οποίες είναι προσβάσιμες από οποιοδήποτε ηλεκτρονικό υπολογιστή ή φορητή συσκευή καθώς χρησιμοποιούν τεχνολογία Cloud. Δίνονται 25GB αποθηκευτικού χώρου για το Outlook, αλλά και 20GB στο SkyDrive. Οι συνδρομητές θα λάβουν δωρεάν 60 λεπτά δωρεάν κλήσεις το μήνα σε όλον τον κόσμο μέσω του Skype, καθώς επίσης και δωρεάν δυνατότητα streaming των εφαρμογών σε υπολογιστές με Windows 7 και 8. Ακόμη η Microsoft δεσμεύεται με συχνές αναβαθμίσεις στις υπηρεσίες της, και προσθήκη νέων λειτουργιών αρκετές φορές μέσα στο χρόνο.

 

Το κλασσικό Office 2013 θα τιμολογείται στα 139.99 δολάρια για την Home έκδοση, και για τη φοιτητική έκδοση περιλαμβάνοντας τις εφαρμογές Word, Excel, PowerPoint και OneNote. Το Outlook συμπεριλαμβάνεται στις εκδόσεις Home και Business 2013 με την τελευταία έκδοση να τιμολογείται στα $399.99 δολάρια. Για το Office 2014 η Microsoft δε δεσμεύται σε νέες λειτουργίες ανά τακτά χρονικά διαστήματα, ούτε επίσης παρέχεται δυνατότητα streaming εφαρμογών, ενώ θα είναι διαθέσιμα μόνο για υπολογιστές με το λειτουργικό σύστημα των Windows.

 

Προς το παρόν δε γνωρίζουμε την ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου Office, όμως όσοι επιθυμούν μπορούν να κατεβάσουν δωρεάν τη δοκιμαστική έκδοση Office 2013 η οποία δεν είναι η τελική, ή να εγγραφούν για ένα μήνα δωρεάν χρήσης του Office 365.

 

Link.png Site: blogs.office.com

 

Screen%20Shot%202012-09-18%20at%2012.12.27%20PM.png