Η επόμενη έκδοση του Office με προσωρινή ονομασία Office 15 βρίσκεται ακόμα μακρυά από την επίσημη κυκλοφορία της η οποία υπολογίζεται προς το τέλος του έτους, λίγο μετά την κυκλοφορία των Windows 8 για την οποία εικάζεται θα είναι βελτιστοποιημένη φέρνοντας το νέο γραφικό περιβάλλον Metro UI στην δημοφιλή σουίτα εφαρμογών.

 

Αν και ακόμα δεν έχει γίνει τίποτα γνωστό σχετικά με τα καινούρια χαρακτηριστικά της νέας έκδοσης, η Microsoft μέσω του επίσημου blog που διατηρεί η ομάδα ανάπτυξης ανακοίνωσε ότι ξεκινά η έναρξη προγράμματος Technical Preview του Office 15 η οποία θεωρείται ορόσημο στην ανάπτυξη της σουίτας. Κατά το πρώιμο αυτό στάδιο ανάπτυξης, η συγκεκριμένη έκδοση θα διατεθεί σε επιλεγμένους πελάτες της εταιρείας οι οποίοι και θα κάνουν τις δοκιμές τους κάτω από άκρα μυστικότητα (NDA).

 

Στην ίδια ανακοίνωση η Microsoft ενημερώνει ότι μια δημόσια δοκιμαστική έκδοση (Public Beta) θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι ενώ παράλληλα με την επίσημη κυκλοφορία του Office 15 θα υπάρχει ταυτόχρονη αναβάθμιση όλων των cloud υπηρεσιών, servers, καθώς και κινητών και επιτραπέζιων πελατών.

 

Link.png Site: Microsoft Office Blog