Η Microsoft, στις 23 Μαΐου πρόκειται να πραγματοποιήσει μία εκδήλωση στη Σαγκάη, στην Κίνα, όπου και αναμένεται να παρουσιάσει τον νέο Windows-10 powered 2-in-1 φορητό υπολογιστή/ tablet της που θα αντικαταστήσει το Surface Pro 4.

Δεν χρειάζεται πάντως να περιμένετε μέχρι τις 23 Μαΐου για να δείτε το νέο σύστημα 2-in-1 της Microsoft που είναι γνωστό απλώς με την ονομασία Surface Pro, αφού διέρρευσαν αρκετές φωτογραφίες του, σχεδόν από όλες τις γωνίες.

 

Όπως μπορείτε να δείτε, έχει πολλές ομοιότητες από άποψη σχεδίασης και αισθητικής με τον προκάτοχό του, που λανσαρίστηκε στα τέλη του 2015, μαζί με το Surface Book (ο διάδοχος του τελευταίου δεν πρόκειται να παρουσιαστεί στη Σαγκάη πάντως σύμφωνα με πληροφορίες).

 

gallery_286955_3927_85975.jpg

 

Με το νέο Surface Pro, έχουμε περισσότερο να κάνουμε με μία συσκευή που έχει υποστεί ένα μικρό “face-lifting” παρά με ένα ριζικά ανανεωμένο προϊόν. Παράλληλα με το Surface Pro, η Microsoft πρόκειται να ανακοινώσει και “προαιρετικά” αξεσουάρ, όπως τα pen και keyboard σε παρόμοιες αποχρώσεις (όχι ακριβώς ίδιες) με αυτές που λανσαρίστηκαν με το Surface Laptop.

 

gallery_286955_3927_71660.jpg

 

Link.png Site: Venture Beat