Στις αρχές του μήνα, η Microsoft παρουσίασε το Surface Book, ένα υβριδικό tablet-laptop το οποίο σαφώς τρέχει Windows 10.

Όπως είναι φυσικό, υπάρχουν διαφορετικές εκδόσεις του προϊόντος στις οποίες ποικίλει η μνήμη RAM, η χωρητικότητα του δίσκου κτλ. Η ακριβότερη έκδοση του εν λόγω προϊόντος είναι διαθέσιμη για προπαραγγελία με τιμή $3.199 και διαθέτει δίσκο SSD χωρητικότητας 1 TB, επεξεργαστή Intel Core i7, μνήμη RAM 16 GB και κάρτα γραφικών από την Nvidia.

 

Μάλιστα, αν ληφθεί υπόψιν ότι ο υποψήφιος αγοραστής πρέπει να πληρώσει και ΦΠΑ, η τιμή στην Αμερική υπολογίζεται να φτάσει τα $3.500. Για λόγους σύγκρισης, αξίζει να αναφερθεί ότι και η Apple κοστολογεί $3.199 την ακριβότερη έκδοση του Macbook Pro με οθόνη Retina 15 ιντσών.

 

Παρά την υψηλή τιμή του, η ζήτηση για το Surface Book είναι ιδιαίτερα υψηλή. Για την ακρίβεια, υπάρχει έλλειψη ακόμη και για την ακριβότερη έκδοση του εν λόγω προϊόντος.

 

Link.png Site: http://www.gsmarena.com/a_fully_loaded_microsoft_surface_book_comes_with_a_massive_3199_price_tag-blog-14543.php[/url]']GSMArena