Φαίνεται πως η Microsoft σκοπεύει σύντομα να ανακοινώσει δύο νέα περιφερειακά στη σειρά Surface. Κατά πάσα πιθανότητα, οι ονομασίες τους θα είναι Surface Keyboard και Surface Mouse.

Οι φωτογραφίες προέρχονται από την ρυθμιστική αρχή FCC (Federal Communications Commission) και όπως μπορείτε να παρατηρήσετε έχουν κάποιες ομοιότητες με τα αντίστοιχα προϊόντα της Apple. Το Surface Keyboard μοιάζει περισσότερο με το αντίστοιχο προϊόν της Apple (το οποίο προσφέρει μαζί με τους iMac) και διαθέτει Numpad ενώ μοιάζει πολύ επίπεδο, λεπτό και είναι συμμαζεμένο σε διαστάσεις.

 

Το Surface Mouse έχει παρόμοιο χρώμα με το Surface Keyboard και μοιάζει αρκετά απλό, χωρίς πολλά προγραμματιζόμενα πλήκτρα. Δείχνει απλό, και κομψό και φαίνεται εμπνευσμένο από το γνωστό Microsoft Designer Bluetooth Mouse. Δεν πάντως το πρώτο “Surface-branded” ποντίκι, αφού αυτή την τιμή έχει το Arc Touch Mouse Surface Edition.

 

gallery_286955_3397_8526.jpg

 

Δεν είναι ξεκάθαρο αν τα δύο αυτά νέα προϊόντα της Microsoft θα πωλούνται ξεχωριστά ή κατασκευάστηκαν για να συνοδεύουν το All-in-One Surface που φημολογείται ότι σύντομα θα παρουσιάσει η εταιρεία. Το πιθανότερο είναι να συμβούν και τα δύο.

 

gallery_286955_3397_8169.jpg

 

Link.png Site: GSMArena