Πριν από τη διάθεση της νέας γενιάς υβριδικών tablet η Microsoft μετονόμασε την έκδοση της οικονομικότερης συσκευής με ARM επεξεργαστή σε Surface 2, απαλείφοντας το RT από την ονομασία, καθώς πολλοί ήταν οι καταναλωτές που ανέφεραν ότι μπερδεύονταν με αυτή.

Το γεγονός αυτό παραδέχθηκε εργαζόμενος της εταιρείας στον τομέα του Surface ο οποίος αναφέρει ότι πολλοί χρήστες δε μπορούσαν να καταλάβουν τη διαφορά του Surface RT με το Surface Pro. Η ονομασία του Surface Pro παραμένει η ίδια, ενώ αναμένεται να υπάρξει περισσότερη σύγχυση στην αγορά καθώς η Microsoft θα συνεχίσει να κυκλοφορεί το απόθεμα που έχει απομείνει από τη σειρά RT.

 

To Surface 2 ίσως είναι η τελευταία ευκαιρία για την εταιρεία να συνεχίσει να κυκλοφορεί την έκδοση για Windows RT, καθώς οι πωλήσεις τους είναι χαμηλές ενώ είναι πλέον η μόνη εταιρεία η οποία κατασκευάζει συσκευές για τη συγκεκριμένη έκδοση των Windows.

 

Link.png Site: http://techcrunch.com/2013/10/13/microsoft-yeah-the-surface-rts-name-confused-consumers[/url]']TechCrunch