Η Microsoft πρόκειται να ανανεώσει τον ερχόμενο μήνα τη σειρά Surface, και ενδέχεται ανάμεσα στα νέα προϊόντα να υπάρχει και ένα Surface Laptop 3 με οθόνη 15 ιντσών.

Σύμφωνα με το WinFuture, h Microsoft σκοπεύει να παρουσιάσει και μία 15άρα έκδοση του Surface Laptop 3 τον ερχόμενο μήνα με την ίδια αναλογία πλευρών 3:2. Περιμένουμε από την εταιρεία να παρουσιάσει ένα AMD-powered Surface Laptop 3 και είναι πολύ πιθανό να πρόκειται για την έκδοση με την οθόνη των 15 ιντσών.

Αν το άρθρο του WinFuture είναι ακριβές, αυτό σημαίνει ότι η προϊοντική σειρά Surface Laptop ενδέχεται να έρθει σε ακόμα πιο έντονη «αντιπαράθεση» με τη σειρά Surface Book (να αναφέρουμε ότι η Microsoft προσφέρει το Surface Book 2 σε έκδοση 13,5 ιντσών και σε έκδοση 15 ιντσών).

Η Microsoft επίσης αναμένεται να αποκαλύψει το νέο Surface Pro 7 με υποστήριξη USB-C, καθώς και ένα Qualcomm-powered Surface ή ακόμα και ένα dual-screen Surface μαζί με τα νέα της σχέδια για τα Windows σε εκδήλωση που έχει προγραμματιστεί στις 2 Οκτωβρίου.

The Verge

  • Like 3