Η Microsoft επιτέλους φέρνει υποστήριξη cloud για τις υπογραφές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Outlook για Windows.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα The Verge,  πρόκειται για ένα χαρακτηριστικό που οι χρήστες Outlook ζητούσαν για παραπάνω από μία δεκαετία, και τα τελευταία τρία χρόνια βρίσκεται στη κορυφή της λίστας με τα χαρακτηριστικά και τις δυνατότητες που ζητούν οι χρήστες του Outlook και των Windows από τη Microsoft. Η Microsoft έκανε γνωστό ότι σχεδίαζε κάποιο τύπο συγχρονισμού για τις υπογραφές στο Outlook τον περασμένο Σεπτέμβριο, και σήμερα λέει πως θα διαθέσει το χαρακτηριστικό μέσω μίας αναβάθμισης λογισμικού τον Ιούνιο. Οι συνδρομητές Office 365 και Microsoft 365 θα αποκτήσουν πρόσβαση σε υποστήριξη υπογραφής μέσω του cloud στο Outlook για Windows, επιτρέποντας τους να έχουν μία σταθερή υπογραφή σε όλες τις συσκευές που χρησιμοποιούν.

Δεν ήταν λίγες οι εταιρείες που έπρεπε να στραφούν σε custom λύσεις ώστε οι υπογραφές στο Outlook για Windows να είναι ίδιες σε διάφορες συσκευές, οπότε η συγκεκριμένη εξέλιξη και η επίσημη υποστήριξη από την Microsoft είναι αναμφισβήτητα ευπρόσδεκτη.

Η Microsoft επίσης σχεδιάζει να διαθέσει και μία νέα δυνατότητα πρόβλεψης κειμένου για το Outlook που είναι παρόμοια με το χαρακτηριστικό Smart Compose του Gmail. Οι προβλέψεις κειμένου θα επιτρέψουν στις εκδόσεις του Outlook στον Ιστό να γράφουν μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για τους χρήστες χρησιμοποιώντας μία τεχνολογία πρόβλεψης που κάνει προτάσεις την ώρα που πληκτρολογείτε.

  • Like 1
  • Thanks 1