Η νέα έκδοση της εφαρμογής Skype για συσκευές Windows Phone 8 και Windows Phone 8.1 προσφέρει υποστήριξη περισσότερων γλωσσών, δυνατότητα επεξεργασίας του τελευταίου μηνύματος που αποστείλατε καθώς και όπου είναι εφικτό, συνεργάζεται με τη Cortana, τη ψηφιακή βοηθό της Microsoft.

Πιο συγκεκριμένα, η νέα έκδοση της εφαρμογής, υποστηρίζει συνολικά 51 γλώσσες - η προηγούμενη έκδοση υποστήριζε 19 γλώσσες και είναι ιδιαίτερα βελτιωμένη σε απόδοση. Όπως είναι φυσικό, η συνεργασία του Skype με τη Cortana είναι μόνο εφικτή στη περίπτωση που η συσκευή διαθέτει λειτουργικό σύστημα Windows Phone 8.1.

 

Εφόσον λοιπόν η συσκευή σας πληροί τα παραπάνω κριτήρια και έχετε τη βάση σας στις Ηνωμένες Πολιτείες, μπορείτε να ξεκινήσετε μία φωνητική κλήση ή μία βιντεοκλήση μέσω του Skype χρησιμοποιώντας απλώς τη φωνή σας. Η ομάδα που βρίσκεται πίσω από το Skype ανακοίνωσε, ότι οι χρήστες συσκευών Windows Phone 8.1, θα μπορούν να βλέπουν ειδοποιήσεις από το Skype στο Action Center, μαζί με τις υπόλοιπες ειδοποιήσεις.

 

 

File.png Download: Skype (Windows Phone 8.1, 8 και 7.5)

Link.png Site: TheNextWeb