Η πρώτη επαφή του ελληνικού κοινού με την πλατφόρμα του Firefox OS θα γίνεται τελικά με τη βοήθεια της Cosmote η οποία φέρνει από σήμερα στα καταστήματα το Alcatel One Touch Fire.

Με μια πλατφόρμα η οποία στηρίζεται πλήρως στην HTML 5 και η οποία δεν μας είχε εντυπωσιάσει το περασμένο Φεβρουάριο, το ίδρυμα Mozilla καλείτε να αποδείξει ότι υπάρχει χώρος για μια ακόμη mobile πλατφόρμα η οποία προορίζεται αρχικά για smartphones με πολύ φθηνή τιμή.

 

Το One Touch Fire διαθέτει οθόνη 3.5 ιντσών με ανάλυση 320 x 480 ενώ ο επεξεργαστής της Qualcomm είναι χρονισμένος στο 1 GHz και συνοδεύεται από 256MB RAM. Στο πίσω μέρος βρίσκουμε κάμερα 3.2mp, με τη Mozilla να έχει δώσει έμφαση στη πρόσβαση σε εφαρμογές, χάρτες, πολυμέσα κοινωνικά δίκτυα και παιχνίδια. Στο θέμα του λογισμικού ακόμα είναι εύκολη η σύνδεση λογαριασμών e-mail με την εισαγωγή επαφών από το Facebook στο τηλέφωνο.

 

Το Alcatel One Touch Fire κυκλοφορεί από σήμερα σε λευκό και πορτοκαλί χρώμα στην τιμή των €99.90 αλλά και δωρεάν με σύνδεση σε προγράμματα της εταιρείας.

 

Link.png Site: http://www1.alcatelonetouch.com/global-en/products/smartphones/one_touch_fire.html#.UoQTtvlT4k0[/url]']Alcatel One Touch Fire