Πιστή στο χρονοδιάγραμμά της η Mozilla κυκλοφόρησε πριν από λίγη ώρα τον Firefox 9 browser με αρκετές βελτιώσεις στην ταχύτητα, καλύτερη ενσωμάτωση στο OS X και αρκετές ακόμη βελτιώσεις στη σταθερότητά του.

 

Οι βελτιώσεις στην ταχύτητα οφείλονται κυρίως στην ενσωμάτωση του Type Inference στην τεχνολογία JavaScript του Firefox, το οποίο βοηθά στην ταχύτερη εκτέλεση μέχρι και 30% αντίστοιχου περιεχομένου σε ιστοσελίδες. Επιπλέον, η τελευταία έκδοση του Firefox έχει ενημερωθεί με τις πιο πρόσφατες εκδόσεις των προτύπων HTML5, MathML και CSS για καλύτερη συμβατότητα με sites που χρησιμοποιούν ότι πιο νέο υπάρχει στις τεχνολογίες αυτές.

 

captureiekr.png

 

Όσον αφορά τις αλλαγές στο Mac OS X Lion, ο Firefox 9 υποστηρίζει την κίνηση gesture δύο δακτύλων για πιο άνετη πλοήγηση σε ιστοσελίδες, καθώς επίσης αναβαθμίζει το γραφικό του περιβάλλον για καλύτερη ενσωμάτωσή του με το λειτουργικό σύστημα.

 

Η αναβάθμιση μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε αυτόματα στο παρασκήνιο, είτε κατεβάζοντας το αρχείο εγκατάστασης για το λειτουργικό σας σύστημα το οποίο μπορείτε να βρείτε στα παρακάτω link.

 

Link.png Site: Mozilla Firefox 9.0(Windows) Αγγ. Έκδοση | Ελλ. Έκδοση

Link.png Site: Mozilla Firefox 9.0(MaC OS X) Αγγ. Έκδοση | Ελλ. Έκδοση