Ο Benjamin Smedberg, ο άνθρωπος που ηγείται της ομάδας προγραμματιστών του Firefox ανακοίνωσε πριν από λίγες ώρες ορισμένες τροποποιήσεις στην απόφαση που εξέδωσε πριν από λίγες ημέρες σχετικά με τη διακοπή υποστήριξης της έκδοσης 64bit του δημοφιλούς browser.

Συγκεκριμένα αναφέρει ότι όλοι οι χρήστες του Firefox 64bit θα ενοποιηθούν με αυτούς της έκδοσης 32bit που ανήκουν στο κανάλι αυτόματων ενημερώσεων nightly channel. Η ανάπτυξη της έκδοσης των 64bit θα συνεχιστεί με χαμηλότερη προτεραιότητα, καθώς η προσπάθεια τοποθετείται στο τρίτο επίπεδο των προτεραιοτήτων του οργανισμού. Όπως αναφέρει ο Smedberg, οδηγήθηκε σε αυτή την απόφαση ύστερα από το μεγάλο πλήθος αρνητικών κριτικών που δέχτηκε όταν ανακοίνωσε τη διακοπή υποστήριξης του Firefox 64bit. Τονίζει μάλιστα ότι δεν είναι λίγοι οι χρήστες που αν και έχουν 4GB μνήμης Ram εγκατεστημένη στον υπολογιστή τους, χρησιμοποιούν αυτή την έκδοση του browser.

 

Ο ίδιος καλεί τους προγραμματιστές να συνεισφέρουν στην προσπάθεια ώστε να συνεχιστεί η προσπάθεια ανάπτυξης της 64bit έκδοσης του Firefox. Αναφέρει ότι η έκδοση 32bit θα συνεχίσει να ελέγχεται το ίδιο καλά ώστε να λειτουργεί απροβλημάτιστα στις 64bit εκδόσεις των Windows, ενώ μάλιστα οι δοκιμές που αφορούν τον Firefox για Windows 8, θα πραγματοποιούνται αποκλειστικά στην έκδοση 64bit του λειτουργικού συστήματος της Microsoft.

 

Link.png Site: https://groups.google.com/forum/#!topic/mozilla.dev.apps.firefox/DOihL2429NM/discussion[/url]']groups.google.com