Η Mozilla κυκλοφόρησε πριν λίγη ώρα το Firefox 24 για επιτραπέζια συστήματα αλλά και για το Android, με μικρές αλλαγές.

Η πιο σημαντική αλλαγή είναι η υποστήριξη ενός νέου HTML5 api, του WebRTC με το οποίο γίνεται εφικτή η επικοινωνία σε πραγματικό χρόνο μεταξύ χρηστών της εφαρμογής του Firefox για την πλατφόρμα του Android. Ήδη από τον Ιούνιο, η έκδοση του Firefox για Windows, Mac και Linux υποστηρίζει πλήρως το WebRTC όπως επίσης και ο Google Chrome, κάνοντας εφικτή την επικοινωνία των χρηστών από διαφορετικές πλατφόρμες και χωρίς την ανάγκη εγκατάστασης κάποιου εξωτερικού plugin.

 

Ένα ακόμη χαρακτηριστικό του Firefox 24 για το Android είναι ο εύκολος διαμοιρασμός περιεχομένου με το πάτημα ενός μόνο κουμπιού. Με τη μέθοδο του "bump" μπορείτε να στείλετε τα ανοιχτά tabs σας, ένα αγαπημένο άρθρο η ένα video στο κινητό του φίλου σας φτάνει να υποστηρίζει την τεχνολογία NFC.

 

Ελάχιστες αλλαγές βλέπουμε στη desktop έκδοση με κυριότερη ένα νέο χαρακτηριστικό με το οποίο μπορούμε να κλείσουμε γρήγορα όλα τα ανοιχτά tabs που βρίσκονται προς τα δεξιά από αυτό που έχουμε επιλέξει.

 

Link.png Site: ']Mozilla Firefox 24 - Αλλαγές

File.png Download: https://download.mozilla.org/?product=firefox-stub&os=win&lang=en-US']Firefox 24 για Windows | Mac | Linux (Αγγλική έκδοση)

File.png Download: ']Firefox 24 για Windows | Mac | Linux (Ελληνική έκδοση)

File.png Download: https://play.google.com/store/apps/details?id=org.mozilla.firefox']Firefox 24 για Android