Φαίνεται πως το Windows 10 October Update συνεχίζει να δημιουργεί προβλήματα τόσο σε χρήστες όσο και στην ίδια τη Microsoft που αναγκάστηκε να σταματήσει την διανομή του για ακόμη μία φορά για συγκεκριμένη ομάδα χρηστών.

Αυτή τη φορά, η Microsoft σταμάτησε το «rollout» για μία συγκεκριμένη ομάδα χρηστών που διαθέτουν φορητούς υπολογιστές ή desktop PCs με ενσωματωμένα γραφικά Intel (Intel Integrated Graphics) που «τρέχουν» συγκεκριμένες εκδόσεις drivers. Από ότι φαίνεται, η αναπαραγωγή ήχου παρουσιάζει πρόβλημα μετά την αναβάθμιση στο October Update, όταν οι χρήστες έχουν συνδεδεμένη την οθόνη τους ή την τηλεόραση τους στον υπολογιστή τους μέσω HDMI, USB-C ή μέσω DisplayPort.

Σύμφωνα με την Microsoft, ο λόγος είναι ότι η «Intel διέθεσε εκδόσεις display drivers σε OEMs που κατά λάθος ενεργοποίησαν χαρακτηριστικά που δεν υποστηρίζονται στα Windows».

Όσοι χρήστες διαπίστωσαν προβλήματα, μπορούν να ελέγξουν την έκδοση του driver για το υποσύστημα γραφικών χρησιμοποιώντας το CPU-Z. Αν δουν ότι η έκδοση είναι η  "24.20.100.6344" ή  η έκδοση "24.20.100.6345", το μόνο που χρειάζεται να κάνουν είναι να αναβαθμίσουν τους drivers για το υποσύστημα γραφικών στην τελευταία διαθέσιμη έκδοση.

ZYTpU4f9Iu0VtIOL.jpg.d19330abf6270f01c16cfddb2f7e4a85.jpg

TechPowerUp