Όπως όλα δείχνουν, σε λίγη ώρα θα ανακοινωθεί η επίσημη κυκλοφορία του Service Pack (SP) 1 για Windows 7 και για Windows Server 2008 R2.

Tο SP1 πρόκειται να κυκλοφορήσει σήμερα για OEM κατασκευαστές, ενώ όπως αναφέρεται, στις 16 Φεβρουαρίου θα κυκλοφορήσει στο MSDN/Technet. Η δημόσια κυκλοφορία του προς όλους τους χρήστες θα ολοκληρωθεί στις 22 Φεβρουαρίου.

 

Το Service Pack 1 εκτός από τις συγκεντρωτικές ενημερώσεις ασφαλείας που έχουν διατεθεί μέσω του Windows Update, δεν πρόκειται να προσθέσει νέες δυνατότητες στα Windows 7, σε αντίθεση με τα Windows Server 2008 R2 όπου θα κάνουν την εμφάνισή τους το RemoteFX και η δυναμική διαχείριση μνήμης στο Hyper-V.

 

Πιο αναλυτικά, το RemoteFX είναι μια νέα πλατφόρμα επιτάχυνσης γραφικών και αναφέρεται στη λειτουργία απομακρυσμένου ελέγχου. Με το RemoteFX, οι χρήστες μπορούν να συνδέονται σε έναν απομακρυσμένο υπολογιστή χωρίς να στερούνται το γραφικό περιβάλλον Aero, να παρακολουθούν video υψηλών απαιτήσεων απροβλημάτιστα καθώς επίσης και να εκτελούν 3D εφαρμογές.

 

Link.png Site: http://www.zdnet.com/blog/microsoft/at-last-its-windows-7-server-2008-r2-sp1-day/8636[/url'>']zdnet.com

Ενημέρωση: Ανακοίνωση Microsoft