Ο Steve Ballmer, ο CEO της Microsoft, ανακοίνωσε στην Consumer Electronics Show (CES) ότι τα Windows 7 beta θα είναι διαθέσιμα για ελεύθερο download στις 9 Ιανουαρίου 2009 από την σελίδα της Microsoft.

 

«Είμαι ιδιαίτερα ενθουσιασμένος που ανακοινώνουμε σήμερα τη διάθεση της δοκιμαστικής έκδοσης του νέου λειτουργικού μας συστήματος Windows 7, το οποίο διακρίνεται για την αξιοπιστία του και την ευκολία χρήσης του», δήλωσε ο Steve Ballmer.

 

Insomnia.gr Ενημέρωση: H Microsoft μόλις ξεκίνησε να διαθέτει τη beta των Windows 7 η οποία όπως μας ενημερώνει το Neowin.net είναι η build 7000 που είχε διαρρεύσει πριν 2 εβδομάδες. Εκτός της 32bit έκδοσης είναι διαθέσιμη και η 64bit.

 

Παρουσιάζονται ήδη τεράστια προβλήματα με τη σύνδεση στους server της Microsoft εξαιτίας της μεγάλης κίνησης και αναμένεται να συνεχιστεί για αρκετή ώρα η δυσκολία στο κατέβασμα. Ήδη η Microsoft συνιστά σε όσους προσπαθούν, να επισκεφθούν αύριο τη σχετική ιστοσελίδα και να ξαναδοκιμάσουν.

 

Θα διατεθούν συνολικά 2.5 εκατομμύρια κλειδιά για ανάλογες εγκαταστάσεις του λειτουργικού. Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δοθεί στο κατέβασμα και την εγκατάσταση του mp3 patch το οποίο διορθώνει ένα σημαντικό πρόβλημα της beta έκδοσης των Windows 7 που μπορεί να δημιουργήσει ανεπανόρθωτα προβλήματα στη συλλογή των mp3 σας.

Jooblers Update: Αφαιρείται ο περιορισμός των 2.5 εκατομμυρίων registration keys και παρατείνεται η διαθεσιμότητα τους ως τις 24 Ιανουαρίου.

 

File.png Download: Windows 7 Public Beta 32bit (x86) | 64bit (x64)

File.png Download: Mp3 Patch για Windows 7 Beta 32bit | 64bit

Link.png Site: Κλειδιά Ενεργοποίησης (product key)

Link.png Site: microsoft.com

Source.png Πηγή: jooblers.gr