Η ημερομηνία κυκλοφορίας της έκδοσης Release Candidate των Windows 7 είναι ένα πολύ έντονα συζητούμενο θέμα στην σφαίρα των τεχνολογικών blogs. Με δεδομένο ότι δεν θα κυκλοφορήσει νέα beta έκδοση αλλά η Microsoft θα προχωρήσει κατευθείαν στην RC παρατηρείται έντονη φημολογία όχι μόνο για την ημερομηνία αλλά και για το εύρος της διαθεσιμότητας της έκδοσης. Τις προηγούμενες μέρες κυκλοφορούσε η φήμη πως μέχρι το τέλος Φεβρουάριου η RC έκδοση θα είναι διαθέσιμη για τα μέλη του MSDN και του TechNet.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του site Νeowin τα Windows 7 RC τεστάρονται ήδη (βρισκόμαστε στην έκδοση 7046) μέσα στην Microsoft και ως ημερομηνία κυκλοφορίας τους έχει οριστεί η 10η Απριλίου 2009. Σε ερώτηση από το Ars Technica ο Steven Sinofsky αντιπρόεδρος του Windows and Windows Live Engineering Group σχετικά με το εύρος της διαθεσιμότητας απάντησε "Η έκδοση θα είναι ευρέως διαθέσιμη".

 

Ο Sinofsky απευθυνόμενος προς το site geeksmack προκειμένου να διαψεύσει την φημολογία πως η Microsoft δεν δίνει σημασία στο feedback των beta testers δήλωσε:

 

"Έχουμε δεχτεί έναν εντυπωσιακό αριθμό σχολίων και παρατηρήσεων, μεταξύ των οποίων και προτάσεις για νέες λειτουργίες. Πάνω από 500.000 παρατηρήσεις στάλθηκαν μέσω του Send Feedback μέχρι τώρα. Αναλογικά, αντιστοιχούν 500 παρατηρήσεις και προτάσεις για νέες λειτουργίες σε κάθε προγραμματιστή της ομάδας ανάπτυξης των Windows. Και τις λαμβάνουμε όλες πολύ σοβαρά υπόψη."

 

Ασφαλώς η 10η Απριλίου ως ημερομηνία κυκλοφορίας της RC έκδοσης δεν επιβεβαιώνεται από την Microsoft και μένει να δούμε κατά πόσον αυτές οι πληροφορίες θα βγουν αληθινές ή όχι.

 

Δείτε εδώ τι είναι η Release Candicate έκδοση

 

Source.png Πηγή: adslgr.com