Σύμφωνα με περιεχόμενο που αναρτήθηκε το Μεγάλο Σάββατο στην σελίδα συνεργατών της Microsoft, τα Windows 7 RC θα είναι διαθέσιμα σε δύο βδομάδες ακριβώς.

 

Σύμφωνα λοιπόν με την είδηση που βρέθηκε στο site συνεργατών της Microsoft https://partner.microsoft.com/US/40084742, η Windows 7 RC έκδοση είναι ήδη διαθέσιμη για τους συνδρομητές MSDN και TechNet ενώ θα είναι για όλους τους άλλους, απο την 5η Μαίου, σε δύο βδομάδες δηλαδή ακριβώς απο σήμερα.

 

Η είδηση αυτή πάντως αργότερα «κατέβηκε» και αντικαταστάθηκε απο το περιεχόμενο που υπάρχει τώρα και αφορά την beta έκδοση του νέου λειτουργικού συστήματος της Microsoft, τα Windows 7. Ακόμα όμως όταν η είδηση για τα Windows 7 ήταν επάνω, το link που υποτίθεται πως ήταν διαθέσιμο για τους συνδρομητές MSDN και TechNet προκειμένου να κατεβάσουν την RC έκδοση δεν λειτουργούσε.

 

Ακόμα δεν ειναι σίγουρο αν η συγκεκριμένη είδηση ειναι αποτέλεσμα διαρροής ή εσκεμμένης ενέργειας της Microsoft προκειμένουν να δημιουργήσει επιπλέον θόρυβο γύρω απο το επερχόμενο λειτουργικό. Το σίγουρο ειναι πως πρόκειται για την δεύτερη διαρροή πληροφοριών σχετικά με τα Windows 7, απο ιστοσελίδα της εταιρείας μέσα σε διάστημα τριών εβδομάδων.

 

Source.png Πηγή: pcw.gr