Ολοένα και περισσότερες ενδείξεις που ενισχύουν τα σενάρια για ανανέωση της οθόνης εκκίνησης των Windows 8 και όχι μόνο αποκαλύπτει το πιο πρόσφατο video μιας πρώιμης έκδοσής τους που διέρρευσε στο Internet.

 

patternlogon.jpg

 

Πιο συγκεκριμένα φαίνεται να επιβεβαιώνονται κάποιες κοσμητικές αλλά χρηστικές προσθήκες στην οθόνη εκκίνησης όπως η ώρα και η ημερομηνία αλλά και η ισχύς του σήματος WiFi. Επίσης, διακρίνεται ένας εναλλακτικός τρόπος σύνδεσης του χρήστη στο λογαριασμό του όπου η σύνδεση μέσω του παραδοσιακού κωδικού πρόσβασης αντικαθίσταται από το «κλικ» με τη σωστή σειρά ορισμένων κουτιών που εμφανίζονται στην οθόνη. Στη συνέχεια και αφού δηλωθεί η σωστή σειρά, ο χρήστης οδηγείται στο desktop των νέων Windows μέσα από ένα ειδικό εφέ.

 

 

Το video αναφέρεται στην έκδοση 7982 που απευθύνεται αποκλειστικά σε OEM κατασκευαστές υπολογιστών και πέρα από την ανανεωμένη οθόνη εκκίνησης φαίνεται η ύπαρξη του γραφικού περιβάλλοντος ribbon στον Windows Explorer αλλά και το ανανεωμένο περιβάλλον της προβολής των ανοιχτών διεργασιών.