Το Dropbox ανακοίνωσε τη συνεργασία με τη Deutsche Telekom, σκοπός της οποίας είναι να φέρει στην υπηρεσία cloud storage πολλούς από τους πελάτες της Ευρωπαϊκής εταρείας τηλεπικοινωνιών.

Η συνεργασία αποκαλύφθηκε τη Τρίτη στο επίσημο blog του Dropbox, αναφέροντας συγκεκριμένες αγορές της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης, χωρίς όμως να συμπεριλαμβάνεται σε αυτές η Γερμανία όπως ξεκαθάρισε εκπρόσωπος τύπου της Deutsche Telekom. Πιο συγκεκριμένα, οι χώρες στις οποίες θα προωθήσει η Deutsche Telekom το Dropbox θα είναι: Αλβανία, Αυστρία, Ελλάδα, Κροατία, Ουγγαρία, Πολωνία, Μαυροβούνιο, Ρουμανία, Σλοβακία, Ολλανδία, Τσεχία και ΠΓΔΜ.

 

Η Deutsche Telekom θα "εξοπλίσει" από τον Οκτώβριο την εφαρμογή του Dropbox σε Android και iOS συσκευές στις χώρες που τις διανέμει. Ανέφερε, επίσης, πως με αυτό τον τρόπο θα βοηθήσει και τους κατόχους iOS συσκευών να γνωρίσουν τη cloud-based storage υπηρεσία.

 

Η εταιρεία τηλεπικοινωνιών έχει πάνω από 140 εκατομμύρια συνδρομητές σε 14 χώρες της Ευρώπης, και αυτή η κίνηση θα κάνει γνωστό το Dropbox σε μεγαλύτερο κοινό, οι χρήστες του οποίου φτάνουν τα 300 εκατομμύρια.

 

Link.png Site: TheNextWeb

Link.png Site: GigaOm