Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Cosmote, η συνεργασία της εταιρίας με την εφαρμογή Spotify έληξε. Αυτό σημαίνει πως δεν θα μπορούν να ενεργοποιηθούν άλλα προνομιακά πακέτα "Spotify Premium" από εδώ και στο εξής.

Οι χρήστες που έχουν ενεργοποιήσει την υπηρεσία θα πρέπει να ενημερωθούν με SMS από την ίδια την Cosmote, που θα αναφέρει πως η συνδρομή τους θα σταματήσει αυτόματα ύστερα από ένα μήνα από την τελευταία φορά που χρεώθηκαν. Όσοι χρήστες βρίσκονται στην δωρεάν δοκιμαστική περίοδο θα μπορούν να έχουν κανονικά την υπηρεσία για το δωρεάν χρονικό διάστημα και από το πέρας του και μετά θα χρεωθούν μία φορά για έναν μήνα. Μόλις τελειώσει ο ένας μήνας τότε αυτόματα θα καταργηθεί η υπηρεσία.

 

Οι χρήστες του πακέτου θα υποβαθμιστούν στην υπηρεσία "Spotify Free", ενώ σε περίπτωση που επιθυμούν ο λογαριασμός τους να γίνει "Premium" θα πρέπει να απευθυνθούν στην ιστοσελίδα του Spotify.

 

Εκτός αυτών, η Cosmote ενημερώνει πως οι playlists που έχουν δημιουργηθεί από τον κάθε χρήστη δεν θα χαθούν, ενώ τα 500 MB για streaming και τα 80 MB για σερφάρισμα θα ισχύουν μόνο για τους λογαριασμούς που ενεργοποιήθηκαν ως "Premium" από το προνομιακό συμβόλαιο της Cosmote.

 

Σε περίπτωση που υπάρχουν απορίες σχετικά με αυτήν την απόφαση, η Cosmote προτρέπει τους χρήστες να καλέσουν στον αριθμό 13888 με χρέωση 0,19 ευρώ η κλήση.

 

Link.png Site: Cosmote