Στην εποχή των «απεριόριστων δεδομένων» για ιδιώτες μπαίνει από σήμερα και η Cosmote, ανακοινώνοντας τα προγράμματα Gigamax Unlimited, με την εταιρεία να αναφέρει ότι αυτά έρχονται χωρίς όρια σε ότι αφορά την ταχύτητα.

Αναλυτικά, όπως μπορούμε να δούμε και στον επίσημο ιστότοπο της, η Cosmote προσφέρει τρία προγράμματα με την ονομασία Gigamax Unlimited με κόστος 55, 65 και 70 ευρώ. Όλα τα προγράμματα προσφέρουν απεριόριστο χρόνο ομιλίας προς Cosmote, ενώ το οικονομικότερο προσφέρει 300 λεπτά ομιλίας προς άλλα δίκτυα και 300 SMS. Τέλος η ακριβότερη πρόταση (€70) παρέχει απεριόριστες κλήσεις προς όλα τα εθνικά δίκτυα και χώρες της Ε.Ε.

Κοινός παρονομαστής και στα τρία πακέτα του Gigamax Unlimited είναι τα απεριόριστα δεδομένα για τα οποία η Cosmote ξεκαθαρίζει ότι δεν περιλαμβάνουν οποιοδήποτε περιορισμό στην ταχύτητα του δικτύου σε αντίθεση με άλλες ανταγωνιστικές προτάσεις. Παράλληλα ο πάροχος αναφέρει ότι στα προγράμματα Gigamax Unlimited GB M, UNLIMTED GB L και UNLIMITED ισχύει όριο ορθής χρήσης στην κατανάλωση GB: 35GB, 40GB και 45GB αντίστοιχα το οποίο αφορά μόνο την κατανάλωση Roaming, ενώ οι τιμές αφορούν πακέτο συμβολαίου 2 ετών.

Παράλληλα, η Cosmote παρουσιάζει και τα προγράμματα Gigamax, με το αρχικό πακέτο να κοστίζει από €25 για όσους δίνουν προτεραιότητα στο κόστος και δεν τους ενδιαφέρει να έχουν απεριόριστα δεδομένα. Και στην περίπτωση αυτή περιλαμβάνεται απεριόριστος χρόνος ομιλίας προς κινητά του ίδιου δικτύου, ενώ όταν το συνδυάσει κανείς με σταθερή -μέσω του Cosmote One- γίνεται διπλασιασμός των προσφερόμενων data, με τις επιλογές να ξεκινούν από τα 2GB, 10GB, 20GB και να φτάνουν ακόμα και τα 40GB. Και στις περιπτώσεις αυτές δεν υπάρχουν όρια στην ταχύτητα πρόσβασης.

Σημειώνεται ότι με το Cosmote One ο συνδρομητής έχει τη δυνατότητα να επιλέξει είτε να διπλασιάσει τον όγκο των data του ή να έχει πρόσθετα 100-200 λεπτά χρόνο ομιλίας προς άλλα δίκτυα.

  • Like 1
  • Thanks 1
  • Haha 6
  • Confused 1