Από σήμερα, όλοι οι συνδρομητές της Cosmote TV, έχουν πρόσβαση εντελώς δωρεάν σε περιεχόμενο της video streaming υπηρεσίας, Paramount+.

Όπως είχε ανακοινωθεί και πριν μερικούς μήνες, η πρόσβαση στο σχετικό περιεχόμενο που προέρχεται από τα στούντιο Paramount Pictures, SHOWTIME, CBS και Paramount Television. γίνεται μέσα από την ειδική branded περιοχή που εμφανίζεται στους συνδρομητές της Cosmote TV, είτε αυτοί διαθέτουν το πλήρες πακέτο (Full Pack) είτε το Cinema Pack. Το ίδιο ισχύει είτε για την πρόσβαση μέσα από τη εφαρμογή της Cosmote TV για smartphones, είτε από το web ή τις εφαρμογές των έξυπνων τηλεοράσεων. 

Ανάμεσα στους τίτλους που περιλαμβάνονται είναι οι νέες σειρές "A Gentleman in Moscow" με πρωταγωνιστή τον Γιούαν ΜακΓκρέγκορ, "The Spiderwick Chronicles", η πέμπτη και τελευταία σεζόν του "Star Trek Discovery", καθώς και πολυαναμενόμενες σειρές όπως "Knuckles", "Matlock" και η τέταρτη και τελευταία σεζόν του "EVIL", που θα προστεθούν σύντομα. Επιπλέον, οι δεύτεροι κύκλοι των σειρών "Tulsa King", "Poker Face", "Colin from Accounts", "Frasier", "School Spirits", "1923", καθώς και τα τελευταία επεισόδια της πέμπτης και τελευταίας σεζόν του "Yellowstone" που έχουν ήδη ανακοινωθεί, θα είναι διαθέσιμα στην ίδια ενότητα.

image.jpeg.ed8b73323cb5900e8c49305139946c59.jpeg

Η ειδική ενότητα Paramount+ περιέχει ήδη δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές, όπως ολόκληρο το σύμπαν του Yellowstone, Halo, Special Ops: Lioness, The Woman in the Wall, Frasier, Lawmen: Bass Reeves, Fire Country, καθώς και κινηματογραφικές επιτυχίες όπως Mission: Impossible - Dead Reckoning, PAW Patrol: The Mighty Movie και Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem. Στο εγγύς μέλλον, η συλλογή ταινιών θα εμπλουτιστεί με τίτλους όπως Mean Girls (2024) και Bob Marley: One Love.

  • Like 7