Τη διάθεση της εφαρμογής της και για μοντέλα τηλεοράσεων της LG, ανακοίνωσε σήμερα η Cosmote TV, κάτι που κάνει εφικτή την πρόσβαση στη streaming υπηρεσία χωρίς την ανάγκη αποκωδικοποιητή.

Την εφαρμογή μπορούν να κατεβάσουν δωρεάν μέσω του LG Content Store όσοι συνδρομητές Cosmote TV διαθέτουν LG τηλεόραση με ανάλυση 4K/8K η οποία έχει χρονονολογία κατασκευής από το 2018 και μετά, και η οποία «τρέχει» την έκδοση 4.0 του webOS.

1208742786_COSMOTETV_TV.png.7c0a1bac2a152ec4e2269211bde42081.png

Σύμφωνα με τη Cosmote, κατεβάζοντας το app και στις LG τηλεοράσεις τους, οι συνδρομητές έχουν πρόσβαση στις προηγμένες δυνατότητες της νέας streaming υπηρεσίας, όπως: 

  • Δημιουργία προφίλ για προσωποποιημένες προτάσεις περιεχομένου, ανάλογα με το ιστορικό και τις προτιμήσεις του κάθε χρήστη. 
  • Εύκολη πλοήγηση στο περιεχόμενο της Cosmote TV, τόσο από το live πρόγραμμα των καναλιών, όσο και από τους on demand καταλόγους.
  • Πρόσβαση στους δωρεάν on demand καταλόγους της υπηρεσίας, όπου οι συνδρομητές μπορούν να βρουν πάνω από 10.000 τίτλους σε όλες τις θεματικές περιεχομένου (ταινίες, σειρές, παιδικά, ντοκιμαντέρ, εκπομπές), για back2back θέαση.
  • Δυνατότητα ενοικίασης blockbusters όλων των μεγάλων στούντιο, μέσα από την υπηρεσία Movies Club, αλλά και κινηματογραφικών ταινιών αμέσως μετά την έξοδό τους στους κινηματογράφους ή ακόμη και νέες κυκλοφορίες σε πρώτη πανελλήνια προβολή (επιλογή PVod Premieres στην υπηρεσία Movies Club).
  • Πρόσβαση στο περιεχόμενο και τα κανάλια της υπηρεσίας, μέσα από το κινητό, το τάμπλετ, τον υπολογιστή, αλλά και την Smart τηλεόραση του σπιτιού, με περιβάλλον πλοήγησης προσαρμοσμένο στο μέγεθος κάθε οθόνης και τις ιδιαιτερότητες κάθε συσκευής.
  • Για τις φορητές συσκευές, δυνατότητα για download περιεχομένου, ώστε οι χρήστες να μπορούν να παρακολουθήσουν πχ. μία ταινία ή τα επεισόδια μίας σειράς όπου και αν βρίσκονται, ακόμη και offline.
  • Πρόσβαση και σε 4K περιεχόμενο, μέσα από το κανάλι Cosmote SPORT 4K, που μεταδίδει επιλεγμένους αθλητικούς αγώνες.     

Η εφαρμογή της Comsote TV για LG τηλεοράσεις έρχεται να προστεθεί σε αυτή που υπάρχει από την αρχή λειτουργίας της υπηρεσίας Cosmote TV OTT για τηλεοράσεις Samsung, ενώ τον Απρίλιο η εφαρμογή κυκλοφόρησε και για τηλεοράσεις Sony που στηρίζονται στην έκδοση Android 8.0 ή νεότερη.

  • Like 2
  • Thanks 2