Η επιστροφή δημοφιλών ελληνικών τηλεοπτικών σειρών μετά από πολλά χρόνια αποτελεί γεγονός αφού ήδη αντίστοιχα σχέδια έχουν ανακοινωθεί για το «Λόγω Τιμής» και το «Καφέ της Χαράς», τα νέα επεισόδια των οποίων θα μεταδοθούν μέσα στη χρονιά από τηλεοπτικά κανάλια.

Μια τρίτη όμως σειρά, αυτή του «Σ ‘αγαπώ - Μ’ αγαπάς», επιστρέφει από τη Cosmote, 17 χρόνια μετά την πρώτη προβολή της, με έναν ασυνήθιστο τρόπο αφού όλα τα νέα επεισόδια θα μεταδοθούν στο επίσημο κανάλι της Cosmote στο YouTube και όχι στη Cosmote TV -τουλάχιστον με την έως τώρα ενημέρωση-.  Η Δήμητρα Παπαδοπούλου και ο Θοδωρής Αθερίδης επιστρέφουν στους ρόλους της Δήμητρας και του Θοδωρή, ενός τυπικού ελληνικού ζευγαριού της πόλης που αντιμετωπίζει τα προβλήματα της καθημερινότητας.

Η κωμική σειρά βασίζεται στην καναδική τηλεοπτική σειρά «Un gars, une fille» και ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή για τον τρόπο σκηνοθεσίας της αφού σε κάθε πλάνο παρακολουθούμε ένα διάλογο του ζευγαριού, με την κάμερα να μένει σταθερή σ' αυτό, και οποιοδήποτε τρίτο πρόσωπο να μην εμφανίζεται πλήρως. Η Cosmote αναφέρει ότι ο νέος κύκλος θα αποτελείται από 10 «διαδικτυακά επεισόδια μικρότερης διάρκειας», με την πρώτη προβολή να γίνεται την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου με διπλό επεισόδιο. Μάλιστα ο τίτλος ενός από τα δύο επεισόδια («Ευτυχώς που δεν έγινα μάνα»), φαίνεται ότι δίνει μια απάντηση που πολλοί φίλοι της σειράς μπορεί να είχαν όλα αυτά τα χρόνια. 

 

  • Like 8
  • Confused 1