Εξελίξεις γύρω από τα μελλοντικά σχέδια της Forthnet είχαμε σήμερα μέσα από ανακοίνωση της ίδιας της εταιρείας στο Χρηματιστήριο.

Έτσι ενώ η όλη διαδικασία εξαγοράς της εταιρείας τρέχει εδώ και αρκετό καιρό χωρίς οποιαδήποτε εξέλιξη, η Forthnet αναμένεται να μπει στην αγορά της κινητής τηλεφωνίας ως Mobile Virtual Network Operator (MVNO) ανακοινώνοντας τετραετή συνεργασία με τη Vodafone. Η κίνηση αυτή σύμφωνα με την Forthnet θα πραγματοποιηθεί μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2020 όταν και θα ξεκινήσει η εμπορική διάθεση των σχετικών υπηρεσιών. Υπενθυμίζουμε ότι η Vodafone σε συνεργασία με τη Wind, έχουν καταθέσει από τα τέλη της προηγούμενης χρονιάς μη δεσμευτική πρόταση εξαγοράς της Forthnet, χωρίς όμως να υπάρχει εξέλιξη όλους αυτούς τους μήνες και με την πρώτη να διαθέτει ήδη ποσοστό 4.4% της εταιρείας.

Έχοντας παρουσία σε 650.000 νοικοκυριά και σε περισσότερες από 40.000 επιχειρήσεις, η Forthnet αναμενόμενα θα απευθυνθεί αρχικά στο υπάρχον πελατολόγιό της και ειδικότερα στους συνδρομητές broadband υπηρεσιών που ξεπερνάνε τους 500.000. 

Forthnet

  • Like 5