Η Nova ανακοινώνει την ενοποίησή της με τη Wind και νέα ανταγωνιστικά πακέτα σε κινητή, σταθερή και Internet.

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής παρουσίασης, στελέχη της εταιρείας αναφέρθηκαν στα πλεονεκτήματα που φέρνει η νέα εμπορική πολιτική της εταιρείας, η οποία «είναι απαλλαγμένη από κρυφές χρεώσεις και εκπλήξεις». Έτσι για παράδειγμα, αν ο συνδρομητής εξαντλήσει τα δεδομένα που αντιστοιχούν στο πακέτο του, τότε τα επιπλέον δεν θα χρεώνονται, με την ταχύτητα όμως να πέφτει σημαντικά. Ακόμα η Nova επιθυμεί να τερματίσει την πολιτική δύο ταχυτήτων για νέους και υφιστάμενους πελάτες στο θέμα των τιμών, με την εταιρεία να ανακοινώνει καλύτερες τιμές για παλιούς πελάτες έναντι των νέων, ενώ αναφέρθηκε και στο σχέδιο «ενημέρωσης υφισταμένων πελατών για νέα πακέτα με χαμηλότερη τιμή».

Ξεκινώντας από την κινητή τηλεφωνία, η Nova ρίχνει την αρχική τιμή ενός συμβολαίου από τα 20 στα 13 ευρώ για όσους είναι ήδη στο δίκτύό της και στα 15 ευρώ για νέους. Κοινή συνισταμένη όλων των διαθέσιμων πακέτων είναι οι απεριόριστες κλήσεις και sms ενώ ανάλογα με τον όγκο των δεδομένων, διαμορφώνεται και η τελική τιμή. Συγκεκριμένα με 2GB το κόστος έχει οριστεί στα €15 (€13 για παλιούς συνδρομητές), με 6G διαμορφώνεται στα €21 (€18 για παλιούς), στα €27 για 15GB (21 για παλιούς) και τέλος στα €33 (€27 για υφιστάμενους πελάτες) για απεριόριστα δεδομένα. 

nova_2.jpg.a11d8b176952b7baa003c40fd8f5e325.jpg

Παναγιώτης Γεωργιόπουλος, CEO της Nova

Επιθετική πολιτική ακολουθεί η Nova και στις ευρυζωνικές FTTH συνδέσεις, με έμφαση στο ιδιόκτητο δίκτυό της το οποία για την ώρα έχει περιορισμένη κάλυψη καλύπτοντας περίπου 100.000 γραμμές. Έτσι επιβεβαιώνονται παλιότερες πληροφορίες που φέρουν το μηνιαίο κόστος σύνδεσης για 1Gbps στα €33 και στα €26 για σύνδεση 500 Mbps. Στην περίπτωση που ο ενδιαφερόμενος δεν έχει πρόσβαση στο ιδιόκτητο δίκτυο της Nova, τότε τα κόστη ορίζονται στα €26 για σύνδεση 100 Mbps και στα €33 για σύνδεση 200 Mbps. 

Μέσα στο πρώτο τρίμηνο, η Nova αναμένεται να ανακοινώσει σημαντικές αλλαγές σε ότι αφορά την πρότασή της στην καρτοκινητή (F2G), με νέα ανταγωνιστικά πακέτα.

  • Like 9
  • Thanks 2