Ένας από τους παλαιότερους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους της χώρας μας, η On Telecoms, ανακοινώνει σήμερα και επίσημα τον τερματισμό λειτουργίας του από τις 30 Ιουνίου, ως αποτέλεσμα της αίτησης πτώχευσης η οποία κατατέθηκε πριν μερικές ημέρες.

Η αναλυτική ανακοίνωση της On Telecoms βρίσκεται αναρτημένη στην κεντρική ιστοσελίδα της εταιρεάις και στην οποία γίνεται λόγος για την οικονομική συγκυρία η οποία έπαιξε σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη αυτή, Επίσης ενημερωνόμαστε ότι οι 22.000 ενεργοί συνδρομητές της εταιρείας, θα πρέπει να προχωρήσουν άμεσα σε αλλαγή παρόχου της επιλογής τους προκειμένου να μη δημιουργηθεί οποιοδήποτε πρόβλημα με τον τηλεφωνικό τους αριθμό έως τις 30 Ιουνίου.

 

Την ημερομηνία αυτή η On Telecoms θα παύσει οριστικά όλες τις υπηρεσίες που παρέχει (τηλεφωνία και Internet), με τις ενεργές συμβάσεις που είναι σε ισχύ να διακόπτονται. Παράλληλα και ως τη συγκεκριμένη ημέρα, η εταιρεία θα καταβάλλει «κάθε δυνατή προσπάθεια για την έγκαιρη και ομαλή μεταφορά της σύνδεσής και των τηλεφωνικών αριθμών σας».

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση

 

 

Link.png Site: On Telecoms