Ο "πόλεμος" μεταξύ των δύο συνδρομητικών υπηρεσιών τηλεόρασης συνεχίζεται, με τον ΟΤΕ TV να ανακοινώνει σημαντική αύξηση στη συνδρομητική του βάση.

Σε λιγότερο από ένα χρόνο, ο ΟΤΕ TV προσέλκυσε περισσότερους από 100.000 νέους συνδρομητές, διπλασιάζοντας τη βάση του η οποία πλέον ανέρχεται στις 200.000.

 

Σχολιάζοντας το ορόσημο των 200.000 συνδρομητών, ο Γενικός Εκτελεστικός Διευθυντής του Ομίλου ΟΤΕ, κ Ζαχαρίας Πιπερίδης αναφέρει ότι ««η ανάγκη των Ελλήνων τηλεθεατών για πλούσιο και ποιοτικό τηλεοπτικό περιεχόμενο σε προσιτές τιμές αποτυπώνεται ξεκάθαρα στην εντυπωσιακή ανάπτυξη του OTE TV, παρά τις συνθήκες της αγοράς, με το διπλασιασμό των πελατών μας σε λιγότερο από ένα χρόνο. Σε αυτό το διάστημα, έχουμε ενισχύσει σημαντικά το πρόγραμμα του OTE TV σε όλες τις κατηγορίες περιεχομένου και διατηρούμε τις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς. Ο OTE TV σήμερα προσφέρει το πλουσιότερο μπουκέτο καναλιών στην Ελλάδα, με αποκλειστικότητες, υψηλής ευκρίνειας περιεχόμενο και ποιοτικές υπηρεσίες για τους συνδρομητές του, μπαίνοντας σε όλο και περισσότερα νοικοκυριά».

 

Κατά τη διάρκεια του έτους ο ΟΤΕ TV έχει εξασφαλίσει τα δικαιώματα διοργανώσεων όπως Barclays Premier League, Γερμανικό Κύπελλο, EuroBasket, WRC οι οποίες έρχονται να προστεθούν στην ποδοσφαιρικές διοργανώσεις από Primera Division, Campionato, Bundesliga, Κύπελλο Ελλάδας, καθώς επίσης Κύπελλα Ισπανίας, Ιταλίας και Γαλλίας, Football League κα), μπάσκετ (NBA, ACB κα), μηχανοκίνητο αθλητισμό (F1, Moto GP), τένις, βόλεϊ κ.α

 

Το πλήρες πρόγραμμα του OTE TV κοστίζει €21.90 για συνδρομητές ΟΤΕ (27.90 από άλλη εταιρεία) και στο οποίο περιλαμβάνονται περισσότερα από 70 ψηφιακά κανάλια, 17 από τα οποία έχουν ποιότητα υψηλής ευκρίνειας.