Από τη 1η Σεπτεμβρίου ο OTE TV δημιουργεί τέσσερα νέα πακέτα περιεχομένου, σε μια προσπάθεια να καλύψει τις διαφορετικές ανάγκες ψυχαγωγίας του κάθε χρήστη, με τη τιμή του Full Pack να αυξάνεται.

Πλέον ο κάθε ενδιαφερόμενος πελάτης και υποψήφιος συνδρομητής θα μπορεί να επιλέξει μεταξύ των κάτωθι πακέτων:

  • Family Pack: Με το συγκεκριμένο πακέτο οι χρήστες έχουν πρόσβαση σε διάσημες σειρές, παιδικά προγράμματα, μόδα και ψυχαγωγία, ενημέρωση, ταινίες και αθλητικά αλλά παράλληλα και στο μεγαλύτερο μπουκέτο καναλιών εθνικής εμβέλειας και περιφερειακών. Η τιμή του αγγίζει τα 14.90 το μήνα για πελάτες OΤΕ και 18,63 το μήνα για μη πελάτες ΟΤΕ.
  • Cinema Pack: Για τους λάτρεις του κινηματογράφου, το πακέτο αυτό αποτελεί την ιδανική επιλογή. Κινηματογραφικές ταινίες, εντυπωσιακά blockbusters, ανεξάρτητες παραγωγές και αφιερώματα. Περιλαμβάνει όλα τα κινηματογραφικά κανάλια αλλά και τα κανάλια του Family Pack. Η τιμή του αγγίζει τα 17,90 το μήνα για πελάτες OΤΕ και 22.38 το μήνα για μη πελάτες ΟΤΕ.
  • Sports Pack: Το πακέτο αυτό περιλαμβάνει αθλητικό περιεχόμενο, ποδοσφαίρου, μπάσκετ, τένις, μηχανοκίνητου αθλητισμού και πολλών άλλων αθλημάτων. Διαθέτει τα κανάλια του OΤΕ Sport και όλα τα κανάλια του Family Pack στα 19,90 το μήνα για πελάτες OΤΕ και 24,88 το μήνα για μη πελάτες ΟΤΕ.
  • Full Pack: Τέλος όσοι επιλέξουν το συγκεκριμένο πακέτο θα έχουν πρόσβαση σε περισσότερα από 70 κανάλια με αθλητικό, κινηματογραφικό περιεχόμενο, μαζί με όλα τα κανάλια εθνικής εμβέλειας και τα περιφερειακά. Η τιμή του αγγίζει τα 21,90 το μήνα για πελάτες OΤΕ και 27.38 το μήνα για μη πελάτες ΟΤΕ.

Να σημειωθεί ότι οι τιμές ισχύουν από 1/9/2013. Οι συνδρομητές του Full Pack, οι οποίοι δεν έχουν συμπληρώσει 12 μήνες παραμονής, έχουν δικαίωμα καταγγελίας της σύμβασής τους αζημίως ή μεταφοράς σε ένα από τα υπόλοιπα πακέτα. Θα μπορούν όμως να παραμείνουν σε αυτό που είναι τώρα με τη νέα τιμή.

 

Link.png Site: http://otetv.ote.gr/portal/pls/portal/docs/9263048.PDF[/url]']Αναλυτικές τιμές