Ο ΟΤΕ προσφέρει τώρα το αναβαθμισμένο conn-x talk που παρέχει πλέον απεριόριστες αστικές και υπεραστικές κλήσεις προς όλα τα εθνικά δίκτυα σταθερής τηλεφωνίας (και προς το δίκτυο του ΟΤΕ αλλά και προς τα δίκτυα όλων των άλλων παρόχων), καθώς και απεριόριστο internet με ταχύτητες που φθάνουν τα 24 Μbps.

 

Οι πελάτες, αφού επιλέξουν το conn-x στην ταχύτητα που καλύπτει τις ανάγκες τους, μπορούν να συνδυάσουν τις ευρυζωνικές ταχύτητες σύνδεσης στο internet με τη σταθερή τηλεφωνία επιλέγοντας μια από τις παρακάτω επιλογές για τις αστικές και υπεραστικές τους κλήσεις:

 

conn-x talk 24/7: Απεριόριστες αστικές και υπεραστικές κλήσεις 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, προς όλα τα εθνικά δίκτυα σταθερής τηλεφωνίας, μόνο με 14,90 ευρώ το μήνα.

 

conn-x talk Βράδυ & Σαββατοκύριακο: Απεριόριστες αστικές και υπεραστικές κλήσεις (καθημερινές βράδυ, 20:00-08:00, και ολόκληρο το Σαββατοκύριακο) προς όλα τα εθνικά δίκτυα σταθερής τηλεφωνίας, μόνο με 6,50 ευρώ το μήνα.

 

Το πρόγραμμα μπορεί να συνδυαστεί με τα Οικονομικά Πακέτα Χρόνου Ομιλίας ΟΤΕ 120 και ΟΤΕ 240, για ακόμα οικονομικότερη τηλεφωνία. Διευκρινίζεται ότι οι υφιστάμενοι πελάτες του conn-x talk θα μεταφερθούν αυτόματα στο αναβαθμισμένο conn-x talk.

 

Source.png Πηγή: cosmo.gr