Δελτίο Τύπου

H Tellas ανακοίνωσε την αναβάθμιση των χαρακτηριστικών των προγραμμάτων της οικογένειας Tellas Zisto. Συνεχίζοντας την ξεκάθαρη και πελατοκεντρική εμπορική πολιτική της, η Tellas προχώρησε στην αναβάθμιση των υπηρεσιών Τellas Zisto λαμβάνοντας υπ΄ όψιν τις τεχνικές προδιαγραφές της τεχνολογίας ADSL2+ σε συνδυασμό με τα χαρακτηριστικά του ελληνικού τηλεπικοινωνιακού δικτύου πρόσβασης (last mile). Έτσι κατόπιν και της ολοκλήρωσης του πιλοτικού προγράμματος που εφάρμοσε στο δίκτυό της αναβάθμισε την πρόσβαση στο Ιnternet μέσω DSL με ταχύτητα έως και 12Mbps/1Mbps σε νέες ανταγωνιστικές τιμές.

 

Αναλυτικότερα, οι υπηρεσίες της Tellas που παρέχονται μέσα από το Tellas Zisto διαμορφώνονται ως εξής:

 

“Tellas Zisto DSL“: η μόνη υπηρεσία που συνδυάζει τηλεφωνία και απεριόριστη χρήση DSL Internet σε ταχύτητα έως 12 Mbps/1Mbps με μόνο ?29,95 το μήνα (με ΦΠΑ) χωρίς πάγιο ΟΤΕ, απευθείας από το δίκτυο της Tellas.

 

“Tellas Zisto Telephone & DSL”: για απεριόριστες αστικές και υπεραστικές κλήσεις κάθε μέρα όλη μέρα και 12 Mbps/ 1MbpsDSL στην ταχύτητα των 12 Mbps με ενιαία χρέωση ?39,90 το μήνα (με ΦΠΑ). Με ένα και μόνο λογαριασμό από την Τellas και χωρίς πάγιο ΟΤΕ.

 

“Tellas Zisto Telephone”: η υπηρεσία σταθερής τηλεφωνίας που προσφέρει απεριόριστες αστικές και υπεραστικές κλήσεις, κάθε μέρα όλη μέρα με ?26,95 το μήνα (με ΦΠΑ). Με ένα μόνο λογαριασμό από την Τellas και χωρίς πάγιο ΟΤΕ. Επιπλέον, όλοι οι συνδρομητές έχουν τη δυνατότητα χωρίς πάγιο γραμμής DSL να έχουν πρόσβαση στο Ιnternet με DSL σε ταχύτητα 12 Mbps/1Mbps με χρονοχρέωση (Pay-as-you go) και χρέωση 0,033 ?/λεπτό μόνο για όσο το χρησιμοποιούν.

 

Source.png Πηγή: Αναλυτικό Δελτίο Τύπου