Αν και άργησε, η Wind δίνει πλέον τη δυνατότητα στους συνδρομητές του Wind Vision να δουν το πρόγραμμα της τηλεοπτικής υπηρεσίας μέσα από υπολογιστή με τη βοήθεια ενός browser.

Αυτό σύμφωνα με την εταιρεία μπορεί να γίνει μέσα από τη διεύθυνση windvision.gr, με το συνδρομητή όπως αναφέρεται να έχει πρόσβαση σε «όλο το περιεχόμενο που είναι διαθέσιμο στο Family Pack με περισσότερα από 50 συνδρομητικά κανάλια που περιέχουν σειρές, παιδικά, ντοκιμαντέρ, σπορ, μουσική και ειδήσεις». Όπως αναφέρει η Wind, υποστηρίζονται όλοι οι browsers της αγοράς χωρίς να απαιτείται η εγκατάσταση επιπλέον λογισμικού.

Η εμπειρία είναι παρόμοια με αυτή των mobile εφαρμογών του Wind Vision, με τον χρήστη να έχει δυνατότητα διαχείρισης περιεχομένου, εύκολη  πρόσβαση στο περιεχόμενο καθώς και τη λειτουργία catch up που δίνει πρόσβαση on demand στο πρόγραμμα των τελευταίων 7 ημερών. 

Περιλαμβάνεται ακόμα δυνατότητα εγγραφής και πρόσβασης σε περιεχόμενο που έχει δηλωθεί ως αγαπημένο μέσω του myLibrary. Ισχύουν πάντα οι ίδιες ρυθμίσεις γονικού ελέγχου και το κλείδωμα καναλιών που έχουν δηλωθεί από τον αποκωδικοποιητή για μεγαλύτερη ασφάλεια.

  • Like 4
  • Thanks 1
  • Confused 1